Yüzmek için girdiği Manavgat ırmağında boğuldu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.08.2022 - 10:05, Güncelleme: 17.08.2022 - 10:38
 

Yüzmek için girdiği Manavgat ırmağında boğuldu

Yüzmek için girdiği Manavgat ırmağında boğuldu
 (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde ırmağa giren Orhan Cihan (21), bir anda oluşan girdapta kayboldu. Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ve Side Sualtı Arama ve Kurtarma ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu gencin cansız bedeni sudan çıkarıldı. Tatil için geldiği Manavgat'ta arkadaşlarıyla birlikte geldiği Priz mevkiinde, çevredekilerin ikazına rağmen Manavgat ırmağına giren Orhan Cihan, ırmakta oluşan girdaba yakalandı. Cihan, arkadaşlarının kurtarmak için harcadığı çabaya rağmen suda kayboldu. Durumun bildirilmesiyle jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Antalya'dan gelen Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma JAK timi ile Side Sualtı Arama ve Kurtarma (SAK) ekibi su altında arama çalışmasına başladı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucunda Cihan'ın cansız bedeni, ırmağın orta noktasında 11 metre derinlikte JAK ekipleri tarafından bulunarak sahile çıkarıldı. Cihan'ın cenazesi, Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Diğer yandan, ırmağın karşı kıyısındaki restorandan bazı kişilerin ırmağa girmesi tepki çekti. FOTOĞRAFLI  
Yüzmek için girdiği Manavgat ırmağında boğuldu

 (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde ırmağa giren Orhan Cihan (21), bir anda oluşan girdapta kayboldu. Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ve Side Sualtı Arama ve Kurtarma ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu gencin cansız bedeni sudan çıkarıldı.

Tatil için geldiği Manavgat'ta arkadaşlarıyla birlikte geldiği Priz mevkiinde, çevredekilerin ikazına rağmen Manavgat ırmağına giren Orhan Cihan, ırmakta oluşan girdaba yakalandı. Cihan, arkadaşlarının kurtarmak için harcadığı çabaya rağmen suda kayboldu. Durumun bildirilmesiyle jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Antalya'dan gelen Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma JAK timi ile Side Sualtı Arama ve Kurtarma (SAK) ekibi su altında arama çalışmasına başladı.

Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucunda Cihan'ın cansız bedeni, ırmağın orta noktasında 11 metre derinlikte JAK ekipleri tarafından bulunarak sahile çıkarıldı. Cihan'ın cenazesi, Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Diğer yandan, ırmağın karşı kıyısındaki restorandan bazı kişilerin ırmağa girmesi tepki çekti.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.