Zehra öğretmen yaşam mücadelesini kaybetti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.01.2022 - 19:07, Güncelleme: 06.01.2022 - 20:24
 

Zehra öğretmen yaşam mücadelesini kaybetti

Zehra öğretmen yaşam mücadelesini kaybetti
  TOPRAĞA VERİLDİ Muğla'da yolun karşısına geçmek isterken kamyonun çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 28 gün süren yaşam savaşını kaybeden öğretmen Zehra Eda Yılal (43) cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. Yılal'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Ortaca ilçesine getirildi. Cumhuriyet Cami'nde düzenlenen törene Ortaca Emniyet Müdürü Yılmaz Lima, protokol üyeleri, Zehra Eda Yılal'ın yakınları, arkadaşları, öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Tedavi gördüğü Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 28 gün sonra ölen Yılal'ın cenazesi ikindi namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.    
Zehra öğretmen yaşam mücadelesini kaybetti

 

TOPRAĞA VERİLDİ
Muğla'da yolun karşısına geçmek isterken kamyonun çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 28 gün süren yaşam savaşını kaybeden öğretmen Zehra Eda Yılal (43) cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. Yılal'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Ortaca ilçesine getirildi. Cumhuriyet Cami'nde düzenlenen törene Ortaca Emniyet Müdürü Yılmaz Lima, protokol üyeleri, Zehra Eda Yılal'ın yakınları, arkadaşları, öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Tedavi gördüğü Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 28 gün sonra ölen Yılal'ın cenazesi ikindi namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.