Zeytinlik alanda erkek cesedi bulundu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.08.2022 - 11:21, Güncelleme: 17.08.2022 - 11:21
 

Zeytinlik alanda erkek cesedi bulundu

Zeytinlik alanda erkek cesedi bulundu
  Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da zeytinlik alanda 15 gün önce öldüğü düşünülen Yusuf Arslan Karasağız'ın (23) cesedi bulundu. Olay, saat 08.30 sıralarında Kepez ilçesi Çamlıbel Mahallesi 4939 sokak üzerinde yer alan zeytinlik alan içerisinde meydana geldi. Sabah saatlerinde iş yerine gitmek için kestirme alan olarak zeytinlik yolunu kullanmak isteyen bir vatandaş hareketsiz halde yerde yatan birini gördü. Vatandaş, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbarla birlikte bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri şahsın öldüğünü belirlerken, alana şerit çekti. Ekiplerin yaptıkları incelemede hayatını kaybeden kişinin Yusuf Arslan Karasağız olduğu ve yaklaşık 15 gün önce öldüğü belirlendi. Karasağız'ın cansız bedeninin yanında uyuşturucu madde olduğu, ailesinin de uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi. Yoğun kokudan dolayı polis ekipleri maskeyle görev yapmak zorunda kalırken, savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Yusuf Arslan Karasağız'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Zeytinlik alanda erkek cesedi bulundu

 

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da zeytinlik alanda 15 gün önce öldüğü düşünülen Yusuf Arslan Karasağız'ın (23) cesedi bulundu.

Olay, saat 08.30 sıralarında Kepez ilçesi Çamlıbel Mahallesi 4939 sokak üzerinde yer alan zeytinlik alan içerisinde meydana geldi. Sabah saatlerinde iş yerine gitmek için kestirme alan olarak zeytinlik yolunu kullanmak isteyen bir vatandaş hareketsiz halde yerde yatan birini gördü. Vatandaş, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbarla birlikte bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri şahsın öldüğünü belirlerken, alana şerit çekti. Ekiplerin yaptıkları incelemede hayatını kaybeden kişinin Yusuf Arslan Karasağız olduğu ve yaklaşık 15 gün önce öldüğü belirlendi. Karasağız'ın cansız bedeninin yanında uyuşturucu madde olduğu, ailesinin de uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi.

Yoğun kokudan dolayı polis ekipleri maskeyle görev yapmak zorunda kalırken, savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Yusuf Arslan Karasağız'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.