Zincirleme kazada karı- koca öldü, 5 kişi yaralandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.11.2022 - 10:19, Güncelleme: 07.11.2022 - 10:27
 

Zincirleme kazada karı- koca öldü, 5 kişi yaralandı

Zincirleme kazada karı- koca öldü, 5 kişi yaralandı
AFYONKARAHİSAR'ın Çobanlar ilçesinde hafif ticari aracın traktöre, ardından da otomobile çarptığı kazada, İbrahim (69) ve Huriye Ordu çifti öldü, 5 kişi de yaralandı. ​Kaza, dün saat 19.30 sıralarında Çobanlar-Bolvadin kara yolu, Mescitçeşme mevkisinde meydana geldi. Çobanlar yönüne giden İbrahim Ordu'nun kullandığı 46 D 1776 plakalı hafif ticari araç, yolo kontrolsüz çıktığı öne sürülen A.C. (51) yönetimindeki 03 ED 267 plakalı traktöre arkadan çarptı. Savrulan hafif ticari araç, karşı yönden gelen M.T. (30) idaresindeki 35 BZY 18 plakalı otomobile çarparak durabildi. Kazada hafif ticari aracın sürücü İbrahim Ordu ile eşi Huriye Ordu öldü, yanlarındaki A.N.U. (10) ve U.K. (8) ile traktör sürücüsü A.C. ve otomobilin sürücüsü M.T., yanındaki M.S.T. (4) yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan A.N.U. ile U.K. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, A.C., M.T. ve M.S.T. ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ordu çiftinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Bolvadin Devlet Hastanesi’nin morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Zincirleme kazada karı- koca öldü, 5 kişi yaralandı

AFYONKARAHİSAR'ın Çobanlar ilçesinde hafif ticari aracın traktöre, ardından da otomobile çarptığı kazada, İbrahim (69) ve Huriye Ordu çifti öldü, 5 kişi de yaralandı.

​Kaza, dün saat 19.30 sıralarında Çobanlar-Bolvadin kara yolu, Mescitçeşme mevkisinde meydana geldi. Çobanlar yönüne giden İbrahim Ordu'nun kullandığı 46 D 1776 plakalı hafif ticari araç, yolo kontrolsüz çıktığı öne sürülen A.C. (51) yönetimindeki 03 ED 267 plakalı traktöre arkadan çarptı. Savrulan hafif ticari araç, karşı yönden gelen M.T. (30) idaresindeki 35 BZY 18 plakalı otomobile çarparak durabildi. Kazada hafif ticari aracın sürücü İbrahim Ordu ile eşi Huriye Ordu öldü, yanlarındaki A.N.U. (10) ve U.K. (8) ile traktör sürücüsü A.C. ve otomobilin sürücüsü M.T., yanındaki M.S.T. (4) yaralandı.
Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan A.N.U. ile U.K. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, A.C., M.T. ve M.S.T. ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ordu çiftinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Bolvadin Devlet Hastanesi’nin morguna gönderildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.