Isparta esnafından 'indirim' kampanyası

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.12.2021 - 19:09, Güncelleme: 03.12.2021 - 19:59
 

Isparta esnafından 'indirim' kampanyası

Isparta esnafından 'indirim' kampanyası
 ISPARTA'da, kunduracı esnafı her türlü ürüne gelen zamları protesto etmek amacıyla 21 günlük 'indirim' kampanyası başlattı. Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği öncülüğünde başlatılan ve 21 gün sürecek indirim kampanyası törenle başladı. Törene Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Ahmet Tural, meslek odaları başkanları, çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Birlik Başkanı Ahmet Tural, halkın yerel esnafa sahip çıkmasının önemine değinerek, "Esnaf toplumun belkemiğidir. Esnaf güçlü olursa, devlet de güçlü olur. Yerel esnaftan alışveriş yaptığınızda aslında yerel ekonomiye katkı vermiş oluyorsunuz. Çünkü esnafımız kazandığının vergisini bu şehirde ödüyor, sağladığı katma değer burada kalıyor. Bu nedenle kapanan her kepengin, duran her makinenin, azalan verginin, artan işsizliğin ilimiz ekonomisine vurulan darbe olduğunu unutmayalım" dedi. Tural, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kunduracılar Sitemizde 21 gün boyunca sürecek Geleneksel İndirim ve Alışveriş Günleriyle esnaf- halk dayanışmasının en güzel örneğini göreceğiz. Bir yandan halkımız indirimli fiyatlarla alışveriş yaparken, diğer yandan esnafımız kazanç sağlamış olacak. Yaşlısından gencine kadınından erkeğine her kesime hitap eden yüzlerce çeşit ayakkabıda ciddi oranlarda indirimler olacak. Tarihi çarşımızda canlılık yaşanacak. Böylece kazanan Isparta'mız olacak. Hedefimiz esnafımızdan gelen talepler doğrultusunda ekonomiye canlılık katacak bu tür girişimleri şehrin geneline yaymaktır." Ardından kurdele kesilerek indirim kampanyası başlatıldı. Esnaf, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla tüm yıl boyunca engelli tüm bireylere özel indirim uygulayacaklarını kaydetti. Ayrıca Emekliler Derneği, Şehit Yakınları ve Gaziler Derneği üyeleri ile Mahkum Yakınları Yardımlaşma Derneği üyelerine de ek özel indirim uygulama kararı alındığı kaydedildi. FOTOĞRAFLI  
Isparta esnafından 'indirim' kampanyası

 ISPARTA'da, kunduracı esnafı her türlü ürüne gelen zamları protesto etmek amacıyla 21 günlük 'indirim' kampanyası başlattı.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği öncülüğünde başlatılan ve 21 gün sürecek indirim kampanyası törenle başladı. Törene Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Ahmet Tural, meslek odaları başkanları, çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan Birlik Başkanı Ahmet Tural, halkın yerel esnafa sahip çıkmasının önemine değinerek, " Esnaf toplumun belkemiğidir. Esnaf güçlü olursa, devlet de güçlü olur. Yerel esnaftan alışveriş yaptığınızda aslında yerel ekonomiye katkı vermiş oluyorsunuz. Çünkü esnafımız kazandığının vergisini bu şehirde ödüyor, sağladığı katma değer burada kalıyor. Bu nedenle kapanan her kepengin, duran her makinenin, azalan verginin, artan işsizliğin ilimiz ekonomisine vurulan darbe olduğunu unutmayalım" dedi.
Tural, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Kunduracılar Sitemizde 21 gün boyunca sürecek Geleneksel İndirim ve Alışveriş Günleriyle esnaf- halk dayanışmasının en güzel örneğini göreceğiz. Bir yandan halkımız indirimli fiyatlarla alışveriş yaparken, diğer yandan esnafımız kazanç sağlamış olacak. Yaşlısından gencine kadınından erkeğine her kesime hitap eden yüzlerce çeşit ayakkabıda ciddi oranlarda indirimler olacak. Tarihi çarşımızda canlılık yaşanacak. Böylece kazanan Isparta'mız olacak. Hedefimiz esnafımızdan gelen talepler doğrultusunda ekonomiye canlılık katacak bu tür girişimleri şehrin geneline yaymaktır."
Ardından kurdele kesilerek indirim kampanyası başlatıldı. Esnaf, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla tüm yıl boyunca engelli tüm bireylere özel indirim uygulayacaklarını kaydetti. Ayrıca Emekliler Derneği, Şehit Yakınları ve Gaziler Derneği üyeleri ile Mahkum Yakınları Yardımlaşma Derneği üyelerine de ek özel indirim uygulama kararı alındığı kaydedildi.

FOTOĞRAFLI

 

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.