İstanbul uçakları Antalya’ya indi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.11.2021 - 14:41, Güncelleme: 30.11.2021 - 14:53
 

İstanbul uçakları Antalya’ya indi

İstanbul uçakları Antalya’ya indi
 İSTANBUL’a inmesi planlanan 20’si dış hat, toplam 26 yolcu uçağı, bu kentte etkili olan lodos nedeniyle Antalya Havalimanı’na iniş yaptı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Antalya Havalimanı Başmüdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, İstanbul’daki şiddetli lodos nedeniyle hem yurt dışı hem de Türkiye’nin çeşitli illerinden İstanbul’a inecek bazı uçakların Antalya Havalimanı’na yönlendirildiği belirtildi. Bu kapsamda dünden beri 20 dış hat, 6 iç hat olmak üzere toplam 26 uçak Antalya’ya indi. Bunlardan 20 dış hat ve 3 iç hat uçuşunun Türk Hava Yolları'na (THY) ait olduğu öğrenildi. Antalya’ya inen uçaklardaki yolcuların birçoğu ise bugün hava şartlarının uygun olduğu saatlerde yeniden İstanbul’a gönderildi, bazı yolcular da otellere transfer edildi.    
İstanbul uçakları Antalya’ya indi

 İSTANBUL’a inmesi planlanan 20’si dış hat, toplam 26 yolcu uçağı, bu kentte etkili olan lodos nedeniyle Antalya Havalimanı’na iniş yaptı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Antalya Havalimanı Başmüdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, İstanbul’daki şiddetli lodos nedeniyle hem yurt dışı hem de Türkiye’nin çeşitli illerinden İstanbul’a inecek bazı uçakların Antalya Havalimanı’na yönlendirildiği belirtildi. Bu kapsamda dünden beri 20 dış hat, 6 iç hat olmak üzere toplam 26 uçak Antalya’ya indi. Bunlardan 20 dış hat ve 3 iç hat uçuşunun Türk Hava Yolları'na (THY) ait olduğu öğrenildi.
Antalya’ya inen uçaklardaki yolcuların birçoğu ise bugün hava şartlarının uygun olduğu saatlerde yeniden İstanbul’a gönderildi, bazı yolcular da otellere transfer edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.