Şehit polis için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi 

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.10.2023 - 15:24, Güncelleme: 09.10.2023 - 15:24
 

Şehit polis için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi 

Şehit polis için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi 
Melihcan ÇALIŞKAN-Feridun AÇIKGÖZ/İSTANBUL(DHA) BÜYÜKÇEKMECE'DE silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Cihat Ermiş (31) için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.  Büyükçekmece'de 20 yaşındaki saldırgan   Muhammet Berke Çorak'ın saldırısı sonucu şehit olan Polis Memuru Cihat Ermiş (31) için İstanbul Emniyet Müdürlüğü tören düzenlendi. 14.00'te başlayan törene, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, şehit polis memurunun ailesi ve çok sayıda polis memuru katıldı. Saygı duruşu ile başlayan tören şehidin özgeçmişinin okunması ve dua okunması ile devam etti. Törene şehidin eşi Nilüfer Ermiş, 2 yaşındaki oğlu Kemal Asaf Ermiş, annesi Sare Ermiş de katıldı. Eşi törende Türk Bayrağı'na sarılı tabuta sarılarak göz yaşı döktü. Şehit polis memurunun naaşı, tören mangası tarafından omuzlara alınarak cenaze aracına götürüldü. Şehit Cihat Ermiş'in cenazesi Ankara'nın Haymana ilçesinde kılınacak cenaze namazı sonrasında Sındıran Köyü Mezarlığı'nda defnedilecek. (FOTOĞRAF)   2 yaşında çocuk Kemal Asaf Ermiş Tabuta kapanan eşi Nülüfer Ermiş Ağlayan türbanlı hanımefendi de anne Sare Ermiş
Şehit polis için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi 

Melihcan ÇALIŞKAN-Feridun AÇIKGÖZ/İSTANBUL(DHA) BÜYÜKÇEKMECE'DE silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Cihat Ermiş (31) için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. 
Büyükçekmece'de 20 yaşındaki saldırgan   Muhammet Berke Çorak'ın saldırısı sonucu şehit olan Polis Memuru Cihat Ermiş (31) için İstanbul Emniyet Müdürlüğü tören düzenlendi. 14.00'te başlayan törene, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, şehit polis memurunun ailesi ve çok sayıda polis memuru katıldı. Saygı duruşu ile başlayan tören şehidin özgeçmişinin okunması ve dua okunması ile devam etti. Törene şehidin eşi Nilüfer Ermiş, 2 yaşındaki oğlu Kemal Asaf Ermiş, annesi Sare Ermiş de katıldı. Eşi törende Türk Bayrağı'na sarılı tabuta sarılarak göz yaşı döktü. Şehit polis memurunun naaşı, tören mangası tarafından omuzlara alınarak cenaze aracına götürüldü. Şehit Cihat Ermiş'in cenazesi Ankara'nın Haymana ilçesinde kılınacak cenaze namazı sonrasında Sındıran Köyü Mezarlığı'nda defnedilecek.

(FOTOĞRAF)
 

2 yaşında çocuk Kemal Asaf Ermiş
Tabuta kapanan eşi Nülüfer Ermiş
Ağlayan türbanlı hanımefendi de anne Sare Ermiş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.