Polisten kaçan sürücüye para cezası

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.10.2023 - 11:57, Güncelleme: 11.10.2023 - 11:57
 

Polisten kaçan sürücüye para cezası

Polisten kaçan sürücüye para cezası
    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp, otomobiliyle kaçan sürücü kısa süre sonra yakalandı. Sürücüye para cezası uygulanırken, otomobili de trafikten men edildi. Burdur merkez Hatip Hoca kavşağında dün saat 23.30 sıralarında 06 BJE 979 plakalı otomobilin sürücüsü, uygulama yapan trafik ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Yaklaşık 5 kilometre süren kaçış sonunda ekipler sürücüyü otogar kavşağında yakaladı. Sürücü, yapılan kontrolde 0.87 promil alkollü çıktı. Sürücüye 'dur ihtarına uymamak', 'alkollü ve sürücü belgesiz araç kullanmak' suçlarından 13 bin 205 lira, otomobilin ruhsat sahibine de 8 bin 190 lira olmak üzere toplam 21 bin 395 lira para cezası uygulandı. Otomobil ise trafikten men edilerek otoparka çekildi. (DHA) FOTOĞRAFLI    
Polisten kaçan sürücüye para cezası

 

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp, otomobiliyle kaçan sürücü kısa süre sonra yakalandı. Sürücüye para cezası uygulanırken, otomobili de trafikten men edildi.
Burdur merkez Hatip Hoca kavşağında dün saat 23.30 sıralarında 06 BJE 979 plakalı otomobilin sürücüsü, uygulama yapan trafik ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Yaklaşık 5 kilometre süren kaçış sonunda ekipler sürücüyü otogar kavşağında yakaladı. Sürücü, yapılan kontrolde 0.87 promil alkollü çıktı. Sürücüye 'dur ihtarına uymamak', 'alkollü ve sürücü belgesiz araç kullanmak' suçlarından 13 bin 205 lira, otomobilin ruhsat sahibine de 8 bin 190 lira olmak üzere toplam 21 bin 395 lira para cezası uygulandı. Otomobil ise trafikten men edilerek otoparka çekildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.