ASAT, 4 yılda Antalya- Berlin arası kadar içme suyu yatırımı yaptı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.10.2023 - 13:00, Güncelleme: 11.10.2023 - 13:00
 

ASAT, 4 yılda Antalya- Berlin arası kadar içme suyu yatırımı yaptı

ASAT, 4 yılda Antalya- Berlin arası kadar içme suyu yatırımı yaptı
ANTALYA, (DHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Nisan 2019'dan bu yana güncel rakamla 4 milyar 520 milyon 578 bin TL yatırım bedeliyle Antalya ile Berlin arası kadar içme suyu hattı yapımı gerçekleştirdi.  Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Antalya'nın alt yapı eksiklerini bir bir gideriyor. Antalya'nın ilçelerinde düzenlediği muhtar toplantılarında muhtarların ve vatandaşın taleplerini tek tek not eden Başkan Muhittin Böcek ve ASAT ekipleri, bu eksiklerin giderilmesi noktasında titiz çalışma yürütüyor. Bu çalışmalarla Antalya'nın 19 ilçesi, 913 mahallesinde içme suyu alt yapısı ile ilgili eksikler tamamlanıyor. YAYLALAR KESİNTİSİZ SUYA KAVUŞTU Vatandaşların temel ihtiyaçlarından biri olan içme suyu ile ilgili sıkıntıları çözüme kavuşturarak tüm ihtiyaçlarına karşılık vermeye devam eden ASAT Genel Müdürlüğü, içme suyu yatırımlarıyla kırsala birçok mahallenin yıllardır süren içme suyu sorunlarını da ortadan kaldırdı. Kırsalda özellikle yaylalarda yaz aylarında artan nüfus nedeniyle yaşanan içme suyu sorunu yeni isale hatları ile giderildi. Yıllardır suya hasret kalan vatandaşlar suya kavuştu.  YATIRIMLAR DEVAM EDECEK ASAT Genel Müdürlüğü, kent merkezi dahil Antalya genelinde güncel rakamla toplam 4 milyar 520 milyon 578 bin TL'lik yatırımla 2 bin 946 kilometre içme suyu yatırımı yaptı. Bu uzunluk Antalya ile Almanya'nın başkenti Berlin arasındaki mesafeye denk geliyor. Özellikle kırsalda yaşanan sorunlar için büyük hassasiyet gösteren ASAT, merkez dışındaki 14 ilçede güncel rakamıyla 3 milyar 558 milyon 411 bin TL yatırımla 2 bin 69 km içme suyu alt yapısı gerçekleştirdi.  FOTOĞRAFLI
ASAT, 4 yılda Antalya- Berlin arası kadar içme suyu yatırımı yaptı

ANTALYA, (DHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Nisan 2019'dan bu yana güncel rakamla 4 milyar 520 milyon 578 bin TL yatırım bedeliyle Antalya ile Berlin arası kadar içme suyu hattı yapımı gerçekleştirdi. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Antalya'nın alt yapı eksiklerini bir bir gideriyor. Antalya'nın ilçelerinde düzenlediği muhtar toplantılarında muhtarların ve vatandaşın taleplerini tek tek not eden Başkan Muhittin Böcek ve ASAT ekipleri, bu eksiklerin giderilmesi noktasında titiz çalışma yürütüyor. Bu çalışmalarla Antalya'nın 19 ilçesi, 913 mahallesinde içme suyu alt yapısı ile ilgili eksikler tamamlanıyor.
YAYLALAR KESİNTİSİZ SUYA KAVUŞTU
Vatandaşların temel ihtiyaçlarından biri olan içme suyu ile ilgili sıkıntıları çözüme kavuşturarak tüm ihtiyaçlarına karşılık vermeye devam eden ASAT Genel Müdürlüğü, içme suyu yatırımlarıyla kırsala birçok mahallenin yıllardır süren içme suyu sorunlarını da ortadan kaldırdı. Kırsalda özellikle yaylalarda yaz aylarında artan nüfus nedeniyle yaşanan içme suyu sorunu yeni isale hatları ile giderildi. Yıllardır suya hasret kalan vatandaşlar suya kavuştu. 
YATIRIMLAR DEVAM EDECEK
ASAT Genel Müdürlüğü, kent merkezi dahil Antalya genelinde güncel rakamla toplam 4 milyar 520 milyon 578 bin TL'lik yatırımla 2 bin 946 kilometre içme suyu yatırımı yaptı. Bu uzunluk Antalya ile Almanya'nın başkenti Berlin arasındaki mesafeye denk geliyor. Özellikle kırsalda yaşanan sorunlar için büyük hassasiyet gösteren ASAT, merkez dışındaki 14 ilçede güncel rakamıyla 3 milyar 558 milyon 411 bin TL yatırımla 2 bin 69 km içme suyu alt yapısı gerçekleştirdi. 

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.