Bakan Güler, Kosova’da

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.10.2023 - 16:16, Güncelleme: 16.10.2023 - 16:16
 

Bakan Güler, Kosova’da

Bakan Güler, Kosova’da
KOSOVA, (DHA)- Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere Kosova’ya geldi. Bakan Yaşar Güler’i başkent Priştine’deki Adem Jashari Havalimanı’nda Priştine Büyükelçisi Tunç Angılı, Kosova Savunma Bakanlığından Tümgeneral İrfete Spahiu, NATO Kosova Gücü (KFOR) Komutanı Tümgeneral Özkan Ulutaş ve Priştine Askeri Ataşesi Albay Çağatay Akif Kahraman ve diğer yetkililer karşıladı. Bakan Yaşar Güler, havalimanındaki karşılama sonrası Sultan Murat Kışlası’na geçerek Kosova Türk Temsil Heyet Başkanlığı’nı ziyaret etti. Güler, ziyaretin anısına Sultan Murat Kışlası’nın bahçesine ağaç dikti. Güler daha sonra toplantı gerçekleştirerek Kosova Türk Temsil Heyeti’nin faaliyetlerine ilişkin brifing aldı. FOTOĞRAFLI
Bakan Güler, Kosova’da

KOSOVA, (DHA)- Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere Kosova’ya geldi.
Bakan Yaşar Güler’i başkent Priştine’deki Adem Jashari Havalimanı’nda Priştine Büyükelçisi Tunç Angılı, Kosova Savunma Bakanlığından Tümgeneral İrfete Spahiu, NATO Kosova Gücü (KFOR) Komutanı Tümgeneral Özkan Ulutaş ve Priştine Askeri Ataşesi Albay Çağatay Akif Kahraman ve diğer yetkililer karşıladı.
Bakan Yaşar Güler, havalimanındaki karşılama sonrası Sultan Murat Kışlası’na geçerek Kosova Türk Temsil Heyet Başkanlığı’nı ziyaret etti. Güler, ziyaretin anısına Sultan Murat Kışlası’nın bahçesine ağaç dikti. Güler daha sonra toplantı gerçekleştirerek Kosova Türk Temsil Heyeti’nin faaliyetlerine ilişkin brifing aldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.