Babasının tartıştığı kişilere avcı bıçağıyla saldırması kamerada: 1 ölü, 1 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.10.2023 - 09:04, Güncelleme: 19.10.2023 - 09:04
 

Babasının tartıştığı kişilere avcı bıçağıyla saldırması kamerada: 1 ölü, 1 yaralı

Babasının tartıştığı kişilere avcı bıçağıyla saldırması kamerada: 1 ölü, 1 yaralı
Ertuğrul KOÇAK/ BORNOVA (İzmir), (DHA)- İZMİR'in Bornova ilçesinde Suriyeli M.S. (20), babası W.S.'nin (47) tartıştığı Nihad Memik (20) ve E.Ç.'ye (38) avcı bıçağıyla saldırdı. Olayda Suriyeli Memik yaşamını yitirirken, Türk vatandaşı E.Ç. ise ağır yaralandı. Olay anı, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.  Olay, saat 22.50 sıralarında Yeşilova Mahallesi 4072 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, geçen salı günü, Suriyeli Nihad Memik ve Türk vatandaşı E.Ç., ayakkabı tamiri ve imalatı yapan Suriye uyruklu W.S. ve oğlu M.S.'den sahte dolar karşılığında bir miktar gerçek dolar istedi. Baba- oğul, bu teklifi reddetti. Bunun üzerine Nihad Memik ve E.Ç., M.S.'nin küçük kardeşinden zorla ev anahtarını alıp, ayakkabı kalıp malzemesine de el koydu. El konulan eşyalarını almaya gelen baba W.S. ile Nihad Memik ve E.Ç. arasında önce tartışma, sonra ise arbede çıktı. Olayı gören W.S.'nin oğlu M.S., dükkanda bulunan avcı bıçağıyla Nihad Memik ve E.Ç.’ye saldırdı. M.S., Nihad Memik’i kasık bölgesinden, E.Ç.'yi ise karın bölgesinden yaraladı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılardan Memik Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, E.Ç. ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Nihad Memik, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Tedavisi devam eden E.Ç.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Olayın şüphelileri baba- oğul, ekiplerce kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. OLAY ANI CEP TELEFONU KAMERASIYLA KAYDEDİLDİ Öte yandan olay anı ise çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Babasının tartıştığı kişilere avcı bıçağıyla saldırması kamerada: 1 ölü, 1 yaralı

Ertuğrul KOÇAK/ BORNOVA (İzmir), (DHA)- İZMİR'in Bornova ilçesinde Suriyeli M.S. (20), babası W.S.'nin (47) tartıştığı Nihad Memik (20) ve E.Ç.'ye (38) avcı bıçağıyla saldırdı. Olayda Suriyeli Memik yaşamını yitirirken, Türk vatandaşı E.Ç. ise ağır yaralandı. Olay anı, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 
Olay, saat 22.50 sıralarında Yeşilova Mahallesi 4072 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, geçen salı günü, Suriyeli Nihad Memik ve Türk vatandaşı E.Ç., ayakkabı tamiri ve imalatı yapan Suriye uyruklu W.S. ve oğlu M.S.'den sahte dolar karşılığında bir miktar gerçek dolar istedi. Baba- oğul, bu teklifi reddetti. Bunun üzerine Nihad Memik ve E.Ç., M.S.'nin küçük kardeşinden zorla ev anahtarını alıp, ayakkabı kalıp malzemesine de el koydu. El konulan eşyalarını almaya gelen baba W.S. ile Nihad Memik ve E.Ç. arasında önce tartışma, sonra ise arbede çıktı. Olayı gören W.S.'nin oğlu M.S., dükkanda bulunan avcı bıçağıyla Nihad Memik ve E.Ç.’ye saldırdı. M.S., Nihad Memik’i kasık bölgesinden, E.Ç.'yi ise karın bölgesinden yaraladı.
Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılardan Memik Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, E.Ç. ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Nihad Memik, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Tedavisi devam eden E.Ç.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.
Olayın şüphelileri baba- oğul, ekiplerce kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
OLAY ANI CEP TELEFONU KAMERASIYLA KAYDEDİLDİ
Öte yandan olay anı ise çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.