Şarampole yuvarlanan otomobildeki baba-kız hayatını kaybetti

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.10.2023 - 09:25, Güncelleme: 23.10.2023 - 09:25
 

Şarampole yuvarlanan otomobildeki baba-kız hayatını kaybetti

Şarampole yuvarlanan otomobildeki baba-kız hayatını kaybetti
Sinan KABATEPE/EREĞLİ (Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde ormanda odun topladıktan sonra köye dönen baba Kazım (47) ve kızı Nazife Özsoy'un (5) bulunduğu otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada baba ve kızı hayatını kaybetti. Kaza, akşam saatlerinde Ereğli ilçesi Güllük Köyü girişinde meydana geldi. İstanbul'dan memleketi Zonguldak'ın Ereğli ilçesine gelen Kazım Özsoy, kışlık yakacak ihtiyacını karşılamak üzere kızı Nazife ile birlikte ağaçlık alana gitti. Buradan topladığı odunları 14 DS 015 plakalı otomobile yükleyen Kazım Özsoy, kızı ile birlikte köye dönmek üzere yola çıktı. Baba Özsoy'un kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole savruldu. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde baba Kazım Özsoy'un kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Nazife Özsoy ise ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Şarampole yuvarlanan otomobildeki baba-kız hayatını kaybetti

Sinan KABATEPE/EREĞLİ (Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde ormanda odun topladıktan sonra köye dönen baba Kazım (47) ve kızı Nazife Özsoy'un (5) bulunduğu otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada baba ve kızı hayatını kaybetti.
Kaza, akşam saatlerinde Ereğli ilçesi Güllük Köyü girişinde meydana geldi. İstanbul'dan memleketi Zonguldak'ın Ereğli ilçesine gelen Kazım Özsoy, kışlık yakacak ihtiyacını karşılamak üzere kızı Nazife ile birlikte ağaçlık alana gitti. Buradan topladığı odunları 14 DS 015 plakalı otomobile yükleyen Kazım Özsoy, kızı ile birlikte köye dönmek üzere yola çıktı. Baba Özsoy'un kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole savruldu. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde baba Kazım Özsoy'un kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Nazife Özsoy ise ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.