Emin Gülmez MYO Müdürü Yıldırım’dan Başkan Meçikoğlu’na ziyaret

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.10.2023 - 09:18, Güncelleme: 27.10.2023 - 09:20
 

Emin Gülmez MYO Müdürü Yıldırım’dan Başkan Meçikoğlu’na ziyaret

Emin Gülmez MYO Müdürü Yıldırım’dan Başkan Meçikoğlu’na ziyaret
Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ragıp Yıldırım, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Kazım Kumaş, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mustafa Ayan, Yüksekokul Sekreteri Mehmet İnce ile birlikte; Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti. Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ragıp Yıldırım ziyarette Yüksekokul hakkında bilgiler paylaşarak, bölgenin kalkınmasında verdiği hizmetler ile eğitime verdikleri destekler için Başkan Meçikoğlu’na teşekkür ve kendilerine başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu yöneticilerine teşekkür etti. Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt da hazır bulundu.
Emin Gülmez MYO Müdürü Yıldırım’dan Başkan Meçikoğlu’na ziyaret

Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ragıp Yıldırım, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Kazım Kumaş, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mustafa Ayan, Yüksekokul Sekreteri Mehmet İnce ile birlikte; Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ragıp Yıldırım ziyarette Yüksekokul hakkında bilgiler paylaşarak, bölgenin kalkınmasında verdiği hizmetler ile eğitime verdikleri destekler için Başkan Meçikoğlu’na teşekkür ve kendilerine başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu yöneticilerine teşekkür etti.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt da hazır bulundu.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.