VALİ ÖKSÜZ YÖREX FUARI'NIN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 03.11.2023 - 09:06, Güncelleme: 03.11.2023 - 09:06
 

VALİ ÖKSÜZ YÖREX FUARI'NIN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Burdur Valisi Türker Öksüz, bu yıl 12’ncisi düzenlenen Antalya YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nın açılış törenine katıldı.
"Sizin Oraların Nesi Meşhur” mottosuyla düzenlenen fuarda, 7 bölgeden 500'ün üzerinde katılımcı yer alıyor. 10 bin metrekarelik alanda dört gün sürecek fuar, yöresel ürün şöleni sunacak.   Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı organizasyonunda Burdur, Isparta ve Antalya İllerinin birlikte ortak deskte yer aldığı fuara, İlimizden Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Hünerli Eller Kadın Kooperatifi, Kızılkaya Belediyesi ve Kocaaliler Belediyesi yer alıyor. Ayrıca Tefenni Belediyesi kendisine ait deskte fuara katılım sağladı.   Açılışın ardından fuar alanını gezen Vali Öksüz, başta Burdur standları olmak üzere İllerin ve kurumsal olarak katılım sağlayan firmaların standlarını gezerek incelemede bulundu, fuarda yer alan yöresel ürünler hakkında bilgiler aldı.   Fuarın açılışına Burdur Valisi Türker Öksüz, Antalya Vali Hulusi Şahin, Isparta Valisi Aydın Baruş, Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Bilecik Valisi Şefik Aygöl, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muhammed Zeki Durak, Belediye Başkanları, Kaymakamlar, kurum, oda ve stk  yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Burdur Valisi Türker Öksüz, bu yıl 12’ncisi düzenlenen Antalya YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nın açılış törenine katıldı.

"Sizin Oraların Nesi Meşhur” mottosuyla düzenlenen fuarda, 7 bölgeden 500'ün üzerinde katılımcı yer alıyor. 10 bin metrekarelik alanda dört gün sürecek fuar, yöresel ürün şöleni sunacak.

 

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı organizasyonunda Burdur, Isparta ve Antalya İllerinin birlikte ortak deskte yer aldığı fuara, İlimizden Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Hünerli Eller Kadın Kooperatifi, Kızılkaya Belediyesi ve Kocaaliler Belediyesi yer alıyor. Ayrıca Tefenni Belediyesi kendisine ait deskte fuara katılım sağladı.

 

Açılışın ardından fuar alanını gezen Vali Öksüz, başta Burdur standları olmak üzere İllerin ve kurumsal olarak katılım sağlayan firmaların standlarını gezerek incelemede bulundu, fuarda yer alan yöresel ürünler hakkında bilgiler aldı.

 

Fuarın açılışına Burdur Valisi Türker Öksüz, Antalya Vali Hulusi Şahin, Isparta Valisi Aydın Baruş, Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Bilecik Valisi Şefik Aygöl, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muhammed Zeki Durak, Belediye Başkanları, Kaymakamlar, kurum, oda ve stk  yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.