VALİ ÖKSÜZ'DEN, ANTALYA'DA KARAYOLLARI, İLLER BANKASI VE VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ÇALIŞMA ZİYARETİ

Gündem 03.11.2023 - 09:10, Güncelleme: 03.11.2023 - 09:10
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN, ANTALYA'DA KARAYOLLARI, İLLER BANKASI VE VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ÇALIŞMA ZİYARETİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, Antalya Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü, İller Bankası A.Ş. Antalya Bölge Müdürlüğü ve Vakıflar Bölge Müdürlüğüne çalışma ziyaretinde bulundu.
Kurum ziyaretlerine Bölge Müdürlüğü düzeyinde devam eden Vali Öksüz, Antalya İlinde katıldığı Yörex Fuarı sonrası bir dizi çalışma ziyaretinde bulundu.   İlimiz sorumluluk alanında yürütülen çalışmalarla ilgili Bölge Müdürlerinden kapsamlı brifing alan Vali Öksüz, devam eden, proje ve planlama aşamasında olan yatırımlarla ilgili yerinde bilgi aldı.   İlk ziyaretini Karayolları Bölge Müdürlüğüne gerçekleştiren Vali Öksüz, Bölge Müdür V. Mustafa Dedeoğlu ve hazır bulunan birim amirleri ile teknik personelden Burdur İlinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından iş ve işlemleri yürütülen projelerle  ilgili kapsamlı birifing aldı.   Vali Öksüz bu ziyaretin ardından, İller Bankası A.Ş. Antalya Bölge Müdürlüğü'ne geçerek, Bölge Müdürü Fuat Koçal'dan Burdur İlinde yürüttükleri çalışma ve projelerle ilgili görüşme gerçekleştirdi.   Son ziyaretini Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne yapan Vali Öksüz, Burdur'da bulunan Vakıf eserleriyle ilgili Bölge Müdürü Nurullah Pervaneli'den kapsamlı bilgiler aldı. Bugüne kadar rölövesi ve restoresi tamamlanan eserlerin yanı sıra, çalışmaları devam eden ve planlanan projelerle ilgili ayrıntılı bilgi sahibi oldu.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Antalya Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü, İller Bankası A.Ş. Antalya Bölge Müdürlüğü ve Vakıflar Bölge Müdürlüğüne çalışma ziyaretinde bulundu.

Kurum ziyaretlerine Bölge Müdürlüğü düzeyinde devam eden Vali Öksüz, Antalya İlinde katıldığı Yörex Fuarı sonrası bir dizi çalışma ziyaretinde bulundu.

 

İlimiz sorumluluk alanında yürütülen çalışmalarla ilgili Bölge Müdürlerinden kapsamlı brifing alan Vali Öksüz, devam eden, proje ve planlama aşamasında olan yatırımlarla ilgili yerinde bilgi aldı.

 

İlk ziyaretini Karayolları Bölge Müdürlüğüne gerçekleştiren Vali Öksüz, Bölge Müdür V. Mustafa Dedeoğlu ve hazır bulunan birim amirleri ile teknik personelden Burdur İlinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından iş ve işlemleri yürütülen projelerle  ilgili kapsamlı birifing aldı.

 

Vali Öksüz bu ziyaretin ardından, İller Bankası A.Ş. Antalya Bölge Müdürlüğü'ne geçerek, Bölge Müdürü Fuat Koçal'dan Burdur İlinde yürüttükleri çalışma ve projelerle ilgili görüşme gerçekleştirdi.

 

Son ziyaretini Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne yapan Vali Öksüz, Burdur'da bulunan Vakıf eserleriyle ilgili Bölge Müdürü Nurullah Pervaneli'den kapsamlı bilgiler aldı. Bugüne kadar rölövesi ve restoresi tamamlanan eserlerin yanı sıra, çalışmaları devam eden ve planlanan projelerle ilgili ayrıntılı bilgi sahibi oldu.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.