VALİ ÖKSÜZ’DEN BUCAK TSO’NA ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.11.2023 - 09:34, Güncelleme: 07.11.2023 - 09:38
 

VALİ ÖKSÜZ’DEN BUCAK TSO’NA ZİYARET

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası' na ziyarette bulundu.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Ak Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve  Adem Korkmaz, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Belediye Meclis Üyeleri Ayşegül Altınsoy,  Yakup Gülcü, İsmail Baştaş, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Meçikoğlu, Burdur Valisi Türker Öksüz’e oda olarak yürütülen çalışmalar, Bucak İlçesinde sanayi ve ticaret alanında öne çıkan sektörlerle ilgili bilgiler verdi. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı  Süleyman Duran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları . Ahmet Coşkuner,  Ali Zeren, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri  Hasan Kurt ve Muhammet Cadıl da hazır bulundu.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası' na ziyarette bulundu.

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Ak Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve  Adem Korkmaz, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Belediye Meclis Üyeleri Ayşegül Altınsoy,  Yakup Gülcü, İsmail Baştaş, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Meçikoğlu, Burdur Valisi Türker Öksüz’e oda olarak yürütülen çalışmalar, Bucak İlçesinde sanayi ve ticaret alanında öne çıkan sektörlerle ilgili bilgiler verdi.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı  Süleyman Duran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları . Ahmet Coşkuner,  Ali Zeren, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri  Hasan Kurt ve Muhammet Cadıl da hazır bulundu.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.