Atama kararları Resmi Gazete'de

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.11.2023 - 08:59, Güncelleme: 14.11.2023 - 09:00
 

Atama kararları Resmi Gazete'de

Atama kararları Resmi Gazete'de
  Samet ÖKSÜZ/ANKARA, (DHA)- RESMİ Gazete’de yayımlanan atama kararları kapsamında 4 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre; Moritanya İslam Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, Burhan Köroğlu; Uruguay Doğu Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, Tunca Özçuhadar; Türkmenistan nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, Ahmet Demirok; Eritre Devleti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine ise Mehmet Küçüksakallı atandı. Atamalar 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4’üncü maddeleri gereğince yapıldı. (DHA)  
Atama kararları Resmi Gazete'de

 

Samet ÖKSÜZ/ANKARA, (DHA)- RESMİ Gazete’de yayımlanan atama kararları kapsamında 4 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre; Moritanya İslam Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, Burhan Köroğlu; Uruguay Doğu Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, Tunca Özçuhadar; Türkmenistan nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, Ahmet Demirok; Eritre Devleti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine ise Mehmet Küçüksakallı atandı. Atamalar 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4’üncü maddeleri gereğince yapıldı. (DHA)

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.