Buğdayın arasından tabanca, tüfek ve uyuşturucu çıktı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.11.2023 - 09:43, Güncelleme: 14.11.2023 - 09:43
 

Buğdayın arasından tabanca, tüfek ve uyuşturucu çıktı

Buğdayın arasından tabanca, tüfek ve uyuşturucu çıktı
Burak EMEK- Seyfettin EKEN/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR’da polisin bir eve düzenlediği operasyonda ambar olarak kullanılan alandaki buğdayların arasına gizlenmiş tabanca, tüfek ve uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan Y.G., tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kocaköy ilçesindeki bir eve ve eklentisine operasyon düzenledi. Ekipler, evdeki Y.G’yi gözaltına aldı. Evin ambar olarak kullanılan bölümünde arama yapan ekipler, buğdayların arasına gizlenmiş 1 uzun namlulu tüfek, tüfeğe ait 6 şarjör, 1 ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 2 şarjör, 260 değişik çaplarda fişek, 1 ruhsatsız av tüfeği ve 1 kilo esrar ele geçirildi. Operasyon polis kamerasına yansıdı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Buğdayın arasından tabanca, tüfek ve uyuşturucu çıktı

Burak EMEK- Seyfettin EKEN/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR’da polisin bir eve düzenlediği operasyonda ambar olarak kullanılan alandaki buğdayların arasına gizlenmiş tabanca, tüfek ve uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan Y.G., tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kocaköy ilçesindeki bir eve ve eklentisine operasyon düzenledi. Ekipler, evdeki Y.G’yi gözaltına aldı. Evin ambar olarak kullanılan bölümünde arama yapan ekipler, buğdayların arasına gizlenmiş 1 uzun namlulu tüfek, tüfeğe ait 6 şarjör, 1 ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 2 şarjör, 260 değişik çaplarda fişek, 1 ruhsatsız av tüfeği ve 1 kilo esrar ele geçirildi. Operasyon polis kamerasına yansıdı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.