Amatörde 5 maçta 25 gol

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.11.2023 - 09:57, Güncelleme: 20.11.2023 - 09:57
 

Amatörde 5 maçta 25 gol

Amatörde 5 maçta 25 gol
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Birinci Amatör Küme'de oynanan 5 karşılaşmada fileler 25 defa havalandı. Burdur Birinci Amatör Küme'nin dördüncü haftası bol gollü maçlara sahne oldu. En farklı galibiyeti Hacılarspor'u 10-1 mağlup eden Tefenni Belediyespor aldı. Ligde dördüncü hafta sonunda Bucak Belediye Oğuzhanspor 12 puan ve averajla birinci sırada yer alırken, Tefenni Belediyespor ise aynı puan ve averajla ikinci sırada yer aldı. Ligde Esnafspor ve Hacılar Gençlikspor henüz puanla tanışamadı. Ligde; Bucak Belediye Oğuzhanspor 8- Burdur Gölspor 0, Zaferspor 4- Esnafspor 0, Kılavuzlarspor 0- Burdur Belediyespor 2, Gölhisarspor 0- Burdurspor 0. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Amatörde 5 maçta 25 gol

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Birinci Amatör Küme'de oynanan 5 karşılaşmada fileler 25 defa havalandı.
Burdur Birinci Amatör Küme'nin dördüncü haftası bol gollü maçlara sahne oldu. En farklı galibiyeti Hacılarspor'u 10-1 mağlup eden Tefenni Belediyespor aldı. Ligde dördüncü hafta sonunda Bucak Belediye Oğuzhanspor 12 puan ve averajla birinci sırada yer alırken, Tefenni Belediyespor ise aynı puan ve averajla ikinci sırada yer aldı. Ligde Esnafspor ve Hacılar Gençlikspor henüz puanla tanışamadı.
Ligde; Bucak Belediye Oğuzhanspor 8- Burdur Gölspor 0, Zaferspor 4- Esnafspor 0, Kılavuzlarspor 0- Burdur Belediyespor 2, Gölhisarspor 0- Burdurspor 0. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.