MAKÜ’de Kalite Toplantısı Gerçekleştirildi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.11.2023 - 09:05, Güncelleme: 24.11.2023 - 09:05
 

MAKÜ’de Kalite Toplantısı Gerçekleştirildi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kalite Komisyon Toplantısı Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar başkanlığında gerçekleştirildi.
Rektörlük Senato Odasında gerçekleştirilen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Öner, Genel Sekreter Vekili Ümit Yavuz, Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Serdar Toksoy ile MAKÜ Kalite Komisyonu üyeleri ile Liderlik Yönetişim, Eğitim Öğretim, Araştırma ve Geliştirme ile Kalite Katkı Kalite Alt Komisyonlarının başkan ve üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, akreditasyon süreçlerinin üniversiteler için önemini vurgulayarak kurumsal akreditasyon sürecinin MAKÜ’ye kazandıracağı değerlere değindi. “Sadece akredite etiketini almak için çalışmıyoruz, bu sadece emeğimizin sonuçlarından biri. Çünkü sürekli iyileştirmek ve kaliteyi artırmak kamusal anlamda asli görevimiz” şeklinde konuştu. Kurumsal akreditasyon sürecinde gelinen nokta ile bundan sonraki süreçte yapılması gerekenler hakkında bilgiler veren Rektör Dalgar, üst yönetimin komisyon üyelerinin kalite süreçlerinde aldıkları sorumlulukların farkında olduğunu belirterek herkese fedakarlığı için teşekkür etti. Yürütülen çalışmaların tüm komisyonların koordinasyonu ile daha başarılı sonuçlara ulaşacağını ifade etti.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kalite Komisyon Toplantısı Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar başkanlığında gerçekleştirildi.

Rektörlük Senato Odasında gerçekleştirilen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Öner, Genel Sekreter Vekili Ümit Yavuz, Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Serdar Toksoy ile MAKÜ Kalite Komisyonu üyeleri ile Liderlik Yönetişim, Eğitim Öğretim, Araştırma ve Geliştirme ile Kalite Katkı Kalite Alt Komisyonlarının başkan ve üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, akreditasyon süreçlerinin üniversiteler için önemini vurgulayarak kurumsal akreditasyon sürecinin MAKÜ’ye kazandıracağı değerlere değindi. “Sadece akredite etiketini almak için çalışmıyoruz, bu sadece emeğimizin sonuçlarından biri. Çünkü sürekli iyileştirmek ve kaliteyi artırmak kamusal anlamda asli görevimiz” şeklinde konuştu.

Kurumsal akreditasyon sürecinde gelinen nokta ile bundan sonraki süreçte yapılması gerekenler hakkında bilgiler veren Rektör Dalgar, üst yönetimin komisyon üyelerinin kalite süreçlerinde aldıkları sorumlulukların farkında olduğunu belirterek herkese fedakarlığı için teşekkür etti. Yürütülen çalışmaların tüm komisyonların koordinasyonu ile daha başarılı sonuçlara ulaşacağını ifade etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.