Antalya Kitap Fuarı'nda ilk gün heyecanı 

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.11.2023 - 13:57, Güncelleme: 25.11.2023 - 13:57
 

Antalya Kitap Fuarı'nda ilk gün heyecanı 

Antalya Kitap Fuarı'nda ilk gün heyecanı 
  ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen Antalya Kitap Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 13'üncü kez Antalyalı kitapseverler için kapılarını ziyaretçilerine açan Antalya Kitap Fuarı büyük bir heyecan yarattı. Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Antalya Kitap Fuarı ilk gününden itibaren Antalyalılar tarafından yoğun ilgi gördü. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'te fuarda ziyaretçiler ile bir araya gelerek kitaplarını imzaladı. Başkan Muhittin Böcek ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, Büyükşehir Belediyesi standında kitaplarını imzalayarak, vatandaşlarla bol bol sohbet etti.  BAŞKAN BÖCEK'TEN TEŞEKKÜR PLAKETİ  Başkan Muhittin Böcek, fuarda söyleşi ve imza günleri ile Antalyalılar ile bir araya gelen Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Genel Başkanı Saadet Özkan ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan'a fuara katkılarından dolayı plaket takdim etti. Daha sonra UCİM Başkanı Saadet Özkan, 'Çocuk İhmal ve İstismarından Sahadan Gözlemler' konulu söyleşi gerçekleştirdi. Fuarı ziyaret eden vatandaşlar bol bol kitapları inceleyerek, indirimli kitaplardan aldı ve yazarlar ile sohbet etme imkanı buldu.  FEYZA ALTUN SEVENLERİYLE BULUŞTU Antalya Kitap Fuarı'nın ilk gününde yazar Feyza Altun, Fatih Tuncay, Cenk Yüksel, Murat Kaplan ve Ahmet Hür hayranlarına kitaplarını imzaladı. Yazar Feyza Altun'da sevenleriyle söyleşide bir araya geldi. Sosyal medyayı çok dikkate almamaları gerektiğini söyleyen yazar Feyza Altun, "Sosyal medyaya o kadar takılmayın ve hayatınızı etkilemesine izin vermeyin, gerçek değil. Son günlerde kamuoyu gündeminde kadınlar için esnek çalışma modeli gündemde. Esnek çalışma ile insanlar kadınlar evden çalışmayı talep edecek diye işveren kadın istihdam etmemeye başlayacak. 20 yıldır kadınların elinden alının haklarından sonra sıra Medeni Kanuna gelecek" dedi. Yazar Feyza Altun, izleyenlerin sorularını da cevaplandırdı.(DHA) FOTOĞRAFLI   
Antalya Kitap Fuarı'nda ilk gün heyecanı 

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen Antalya Kitap Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 13'üncü kez Antalyalı kitapseverler için kapılarını ziyaretçilerine açan Antalya Kitap Fuarı büyük bir heyecan yarattı. Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Antalya Kitap Fuarı ilk gününden itibaren Antalyalılar tarafından yoğun ilgi gördü. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'te fuarda ziyaretçiler ile bir araya gelerek kitaplarını imzaladı. Başkan Muhittin Böcek ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, Büyükşehir Belediyesi standında kitaplarını imzalayarak, vatandaşlarla bol bol sohbet etti. 
BAŞKAN BÖCEK'TEN TEŞEKKÜR PLAKETİ 
Başkan Muhittin Böcek, fuarda söyleşi ve imza günleri ile Antalyalılar ile bir araya gelen Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Genel Başkanı Saadet Özkan ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan'a fuara katkılarından dolayı plaket takdim etti. Daha sonra UCİM Başkanı Saadet Özkan, 'Çocuk İhmal ve İstismarından Sahadan Gözlemler' konulu söyleşi gerçekleştirdi. Fuarı ziyaret eden vatandaşlar bol bol kitapları inceleyerek, indirimli kitaplardan aldı ve yazarlar ile sohbet etme imkanı buldu. 
FEYZA ALTUN SEVENLERİYLE BULUŞTU
Antalya Kitap Fuarı'nın ilk gününde yazar Feyza Altun, Fatih Tuncay, Cenk Yüksel, Murat Kaplan ve Ahmet Hür hayranlarına kitaplarını imzaladı. Yazar Feyza Altun'da sevenleriyle söyleşide bir araya geldi. Sosyal medyayı çok dikkate almamaları gerektiğini söyleyen yazar Feyza Altun, "Sosyal medyaya o kadar takılmayın ve hayatınızı etkilemesine izin vermeyin, gerçek değil. Son günlerde kamuoyu gündeminde kadınlar için esnek çalışma modeli gündemde. Esnek çalışma ile insanlar kadınlar evden çalışmayı talep edecek diye işveren kadın istihdam etmemeye başlayacak. 20 yıldır kadınların elinden alının haklarından sonra sıra Medeni Kanuna gelecek" dedi. Yazar Feyza Altun, izleyenlerin sorularını da cevaplandırdı.(DHA)

FOTOĞRAFLI 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.