Manavgat'ta Bilim Söyleşileri 

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.11.2023 - 09:50, Güncelleme: 29.11.2023 - 09:50
 

Manavgat'ta Bilim Söyleşileri 

Manavgat'ta Bilim Söyleşileri 
  Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- TÜBİTAK tarafından gençleri bilimsel çalışmalara teşvik etmek amacıyla düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Manavgat'ta Namık Karamancı Fen Lisesi'nde yapıldı. Alanında uzman bilim insanlarını ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerle buluşturma ve öğrencilerin bilime ilgisini pekiştirme amacı ile düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi'nde 'Mühendislik Malzemeleri ve Nano Teknoloji' konulu söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye Konya Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Çetin, konuşmacı olarak katıldı.  FOTOĞRAFLI
Manavgat'ta Bilim Söyleşileri 

 

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- TÜBİTAK tarafından gençleri bilimsel çalışmalara teşvik etmek amacıyla düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Manavgat'ta Namık Karamancı Fen Lisesi'nde yapıldı.
Alanında uzman bilim insanlarını ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerle buluşturma ve öğrencilerin bilime ilgisini pekiştirme amacı ile düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi'nde 'Mühendislik Malzemeleri ve Nano Teknoloji' konulu söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye Konya Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Çetin, konuşmacı olarak katıldı. 

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.