Emekli memur LÖSEV gönüllüsü oldu

Dünya (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.12.2023 - 13:23, Güncelleme: 05.12.2023 - 13:23
 

Emekli memur LÖSEV gönüllüsü oldu

BURDUR'da emekli memur Şerafettin Acar (65), Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) gönüllü tanıtım elçisi olarak çalışıyor.
Burdur'da bir kamu kurumundan emekli olan Şerafettin Acar, LÖSEV'in gönüllü tanıtım elçisi olarak, kentte düzenlenen tüm etkinliklerde stant açıp etkinliğe gelenlere hem LÖSEV'i anlatıyor hem de bağış topluyor. Çevresindeki kanser hastaları nedeniyle LÖSEV'i tanıdığını söyleyen Şerafettin Acar, "2015 yılında bir akrabamın kanser geçirmesi sebebiyle LÖSEV'i tanıdım. Kendimi LÖSEV'e adadım. Etkinliklerde ürünlerini yardım amaçlı satıyorum. Allah razı olsun herkesten. Burdur halkı LÖSEV konusunda duyarlı. Biz de elimizden geldiği kadar çalışıyoruz" dedi. Elinden geldiği kadar her yere ulaşmaya çalıştığını anlatan Acar, "LÖSEV kapı kapı dolaşıp para toplamaz. Para toplayanlar LÖSEV görevlisi değildir. LÖSEV'in Ankara İncek'te 400 yataklı hastanesi var. Kanser hastası herkesin tedavisini yapıyor, maddi manevi yardım yapıyor" diye konuştu. Kendisinin gönüllü olduğunu söyleyen Acar, "O süreçleri gördüğüm için gönüllü olarak elimden geldiği kadar çalışıyorum" dedi. (DHA)
BURDUR'da emekli memur Şerafettin Acar (65), Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) gönüllü tanıtım elçisi olarak çalışıyor.

Burdur'da bir kamu kurumundan emekli olan Şerafettin Acar, LÖSEV'in gönüllü tanıtım elçisi olarak, kentte düzenlenen tüm etkinliklerde stant açıp etkinliğe gelenlere hem LÖSEV'i anlatıyor hem de bağış topluyor. Çevresindeki kanser hastaları nedeniyle LÖSEV'i tanıdığını söyleyen Şerafettin Acar, "2015 yılında bir akrabamın kanser geçirmesi sebebiyle LÖSEV'i tanıdım. Kendimi LÖSEV'e adadım. Etkinliklerde ürünlerini yardım amaçlı satıyorum. Allah razı olsun herkesten. Burdur halkı LÖSEV konusunda duyarlı. Biz de elimizden geldiği kadar çalışıyoruz" dedi.

Elinden geldiği kadar her yere ulaşmaya çalıştığını anlatan Acar, "LÖSEV kapı kapı dolaşıp para toplamaz. Para toplayanlar LÖSEV görevlisi değildir. LÖSEV'in Ankara İncek'te 400 yataklı hastanesi var. Kanser hastası herkesin tedavisini yapıyor, maddi manevi yardım yapıyor" diye konuştu.

Kendisinin gönüllü olduğunu söyleyen Acar, "O süreçleri gördüğüm için gönüllü olarak elimden geldiği kadar çalışıyorum" dedi. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.