Bucak TSO’na, TOBB tarafından Akreditasyon sistemi gözden geçirildi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.12.2023 - 11:53, Güncelleme: 13.12.2023 - 11:54
 

Bucak TSO’na, TOBB tarafından Akreditasyon sistemi gözden geçirildi

TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında üyelerine 5 yıldızlı hizmet sunan Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nın sistemi geliştirme çalışmaları denetlendi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Sistemi Geliştirme Ziyareti Denetçi Kerim Dişbudak tarafından 11-12 Aralık 2023 tarihlerinde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Akreditasyon İzleme Komitesi Üyeleri olan; Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Meclis Üyesi Mustafa Serdar Gökhan, Genel Sekreter Nejmi Ören ve Genel Sekreter Yardımcısı Menşure Arışlı’nın hazır bulunduğu açılış toplantısının ardından Bucak TSO birimlerinin akreditasyon standartlarının uygunluğu gözden geçirildi. Geliştirme Ziyaretinde; Akreditasyon sistemi yeni standart maddeleri Temel Yeterlilikler, Temel Hizmetler ve Yeni Nesil Hizmetler kapsamında; daha iyi hizmet sunumu için geliştirilmeye açık hususlar hakkında görüşülmüş olup, iyileştirme önerileri paylaşıldı. Kapanış toplantısı, geliştirme ziyareti sonucunda yapılan çalışmaların ve yapılabilecek iyileştirilmelerin görüşülmesi ile sonlandı.
TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında üyelerine 5 yıldızlı hizmet sunan Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nın sistemi geliştirme çalışmaları denetlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon Sistemi Geliştirme Ziyareti Denetçi Kerim Dişbudak tarafından 11-12 Aralık 2023 tarihlerinde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Akreditasyon İzleme Komitesi Üyeleri olan; Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Meclis Üyesi Mustafa Serdar Gökhan, Genel Sekreter Nejmi Ören ve Genel Sekreter Yardımcısı Menşure Arışlı’nın hazır bulunduğu açılış toplantısının ardından Bucak TSO birimlerinin akreditasyon standartlarının uygunluğu gözden geçirildi.

Geliştirme Ziyaretinde; Akreditasyon sistemi yeni standart maddeleri Temel Yeterlilikler, Temel Hizmetler ve Yeni Nesil Hizmetler kapsamında; daha iyi hizmet sunumu için geliştirilmeye açık hususlar hakkında görüşülmüş olup, iyileştirme önerileri paylaşıldı.

Kapanış toplantısı, geliştirme ziyareti sonucunda yapılan çalışmaların ve yapılabilecek iyileştirilmelerin görüşülmesi ile sonlandı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.