Maküspor deplasmandan puanla döndü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.12.2023 - 10:06, Güncelleme: 21.12.2023 - 10:06
 

Maküspor deplasmandan puanla döndü

Maküspor deplasmandan puanla döndü
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Lig 5'inci Grup'ta mücadele eden Burdur Maküspor deplasmanda Keçiborlu Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Keçiborlu İlçe Stadı'nda oynanan ve İzmir bölgesinden Ahmet Yeşildağ, İsmail Çetin ve Refik Erim hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı. Keçiborlu Belediyespor karşılaşmanın 54'üncü dakikasında Yasin'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Zaman zaman gerginleşen maçın 90+6'ncı dakikasında Maküspor, Fatih'in kafa vuruşuyla beraberlik golünü buldu. Maküspor bu sonuçla puanını 16'ya yükseltip 7'nci sıradaki yerini korudu. Keçiborlu Belediyespor ise 5 puanla 13'üncü sırada kaldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Maküspor Başkanı Cihat Çavuşoğlu ile yaklaşık 200 Burdurlu futbolseverin izlediği karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Burdur Maküspor ligin 11'inci haftasında grupta 15 puanla 8'inci sırada yer alan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nü konuk edecek. (DHA) FOTOĞRAFLI
Maküspor deplasmandan puanla döndü

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Lig 5'inci Grup'ta mücadele eden Burdur Maküspor deplasmanda Keçiborlu Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.
Keçiborlu İlçe Stadı'nda oynanan ve İzmir bölgesinden Ahmet Yeşildağ, İsmail Çetin ve Refik Erim hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı. Keçiborlu Belediyespor karşılaşmanın 54'üncü dakikasında Yasin'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Zaman zaman gerginleşen maçın 90+6'ncı dakikasında Maküspor, Fatih'in kafa vuruşuyla beraberlik golünü buldu. Maküspor bu sonuçla puanını 16'ya yükseltip 7'nci sıradaki yerini korudu. Keçiborlu Belediyespor ise 5 puanla 13'üncü sırada kaldı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Maküspor Başkanı Cihat Çavuşoğlu ile yaklaşık 200 Burdurlu futbolseverin izlediği karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı.
Burdur Maküspor ligin 11'inci haftasında grupta 15 puanla 8'inci sırada yer alan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nü konuk edecek. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.