Kendilerini savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 4 şüpheli yakalandı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.12.2023 - 16:11, Güncelleme: 22.12.2023 - 16:11
 

Kendilerini savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 4 şüpheli yakalandı

Kendilerini savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 4 şüpheli yakalandı
Aziz ÖNAL/BİNGÖL,(DHA)- BİNGÖL’ün Karlıova ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, kendilerini savcı olarak tanıtarak bir kişinin 22 bin Euro, bin Dolar ve 2 altın bileziğini alarak dolandırdıkları tespit edilen 4 şüpheli gözaltına alındı. Karlıova ilçesinde kendisini savcı olarak tanıtanlara 22 bin Euro, bin Dolar ve 2 altın bileziğini veren A.A., ulaşmaya çalıştığı şüphelilere ulaşamayınca dolandırıldığını anlayıp, jandarma ekiplerine ihbarda bulundu. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince başlatılan çalışmayla tespit edilen F.B., N.G., D.Ö.Ö. ve A.Y. isimli 4 şüpheli, belirlenen adreslerinde dolandırdıkları para ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.(DHA) FOTOĞRAFLI
Kendilerini savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 4 şüpheli yakalandı

Aziz ÖNAL/BİNGÖL,(DHA)- BİNGÖL’ün Karlıova ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, kendilerini savcı olarak tanıtarak bir kişinin 22 bin Euro, bin Dolar ve 2 altın bileziğini alarak dolandırdıkları tespit edilen 4 şüpheli gözaltına alındı.
Karlıova ilçesinde kendisini savcı olarak tanıtanlara 22 bin Euro, bin Dolar ve 2 altın bileziğini veren A.A., ulaşmaya çalıştığı şüphelilere ulaşamayınca dolandırıldığını anlayıp, jandarma ekiplerine ihbarda bulundu. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince başlatılan çalışmayla tespit edilen F.B., N.G., D.Ö.Ö. ve A.Y. isimli 4 şüpheli, belirlenen adreslerinde dolandırdıkları para ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.(DHA)
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.