Kızılay’dan ihtiyaç sahibi çocuklara mont yardımı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.12.2023 - 10:09, Güncelleme: 23.12.2023 - 10:09
 

Kızılay’dan ihtiyaç sahibi çocuklara mont yardımı

Kızılay’dan ihtiyaç sahibi çocuklara mont yardımı
Adnan ÇELEBİ/ NİĞDE, (DHA)-TÜRK Kızılayı Niğde Şubesi ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giyim yardımında bulunuldu.  Türk Kızılayı Niğde Şubesi Başkanı Kemal Gençoğlu, geçen yıl il merkezi, ilçeler, köyler ve beldelerde 3 binden fazla kıyafet dağıtımı gerçekleştirdiklerini, bu yıl yine hedeflerinin aynı olduğunu ifade etti.  Gençoğlu, kış ayının gelmesiyle birlikte Niğde merkez, köy ve beldelerde mont giyim yardımına devam ettiklerini ve şimdiye kadar bin öğrenciye yardımın yapıldığını söyledi. Gençoğlu, bu kışta olumsuz hava koşulları sebebiyle yolda kalan vatandaşlara gıda desteği sağlamak için hazır bulunduklarını belirtti. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Kızılay’dan ihtiyaç sahibi çocuklara mont yardımı

Adnan ÇELEBİ/ NİĞDE, (DHA)-TÜRK Kızılayı Niğde Şubesi ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giyim yardımında bulunuldu. 
Türk Kızılayı Niğde Şubesi Başkanı Kemal Gençoğlu, geçen yıl il merkezi, ilçeler, köyler ve beldelerde 3 binden fazla kıyafet dağıtımı gerçekleştirdiklerini, bu yıl yine hedeflerinin aynı olduğunu ifade etti.  Gençoğlu, kış ayının gelmesiyle birlikte Niğde merkez, köy ve beldelerde mont giyim yardımına devam ettiklerini ve şimdiye kadar bin öğrenciye yardımın yapıldığını söyledi. Gençoğlu, bu kışta olumsuz hava koşulları sebebiyle yolda kalan vatandaşlara gıda desteği sağlamak için hazır bulunduklarını belirtti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.