Hafif ticari araç uçuruma yuvarlandı; 1'i bebek, 2 ölü, 6 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.12.2021 - 09:26, Güncelleme: 23.12.2021 - 09:58
 

Hafif ticari araç uçuruma yuvarlandı; 1'i bebek, 2 ölü, 6 yaralı

Hafif ticari araç uçuruma yuvarlandı; 1'i bebek, 2 ölü, 6 yaralı
 ŞANLIURFA'nın Siverek ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkıp uçuruma yuvarlanan hafif ticari araçtaki 1'i bebek, 2 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Kaza, gece saatlerinde Siverek-Adıyaman kara yolunun 35'inci kilometresinde Yapraklı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Abdurrahman Akgün (41) yönetimindeki 48 SJ 029 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünden çıkıp 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, hurdaya dönen araçtan fırlayan 1 aylık Miva Nisa Ekinci ile Elifnaz Köroğlu (25) hayatını kaybetti, sürücü Akgün ile Azra Ebrar Köroğlu (1) Aleyna Köroğlu (5) Medine Köroğlu (38) ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kundağındaki Miva Nisa bebek ile Elifnaz Köroğlu'nun cansız bedenleri otopsi için morga götürüldü.    
Hafif ticari araç uçuruma yuvarlandı; 1'i bebek, 2 ölü, 6 yaralı

 ŞANLIURFA'nın Siverek ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkıp uçuruma yuvarlanan hafif ticari araçtaki 1'i bebek, 2 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Siverek-Adıyaman kara yolunun 35'inci kilometresinde Yapraklı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Abdurrahman Akgün (41) yönetimindeki 48 SJ 029 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünden çıkıp 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, hurdaya dönen araçtan fırlayan 1 aylık Miva Nisa Ekinci ile Elifnaz Köroğlu (25) hayatını kaybetti, sürücü Akgün ile Azra Ebrar Köroğlu (1) Aleyna Köroğlu (5) Medine Köroğlu (38) ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Kundağındaki Miva Nisa bebek ile Elifnaz Köroğlu'nun cansız bedenleri otopsi için morga götürüldü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.