Sınıfı kuaför salonuna çevirerek 80 öğrenciye saç bakımı yaptılar

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.12.2023 - 12:32, Güncelleme: 27.12.2023 - 12:32
 

Sınıfı kuaför salonuna çevirerek 80 öğrenciye saç bakımı yaptılar

Sınıfı kuaför salonuna çevirerek 80 öğrenciye saç bakımı yaptılar
ERZURUM,(DHA)-ERZURUM'da 25 kadın ve erkek kuaförü Narman ilçesindeki Şehit Piyade Astsubay Çavuş Soner Özübek Ortaokulu'nu yatılı okuyan 80'e yakın öğrenciye saç bakımı yaptı.      Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası'na üye 25 kadın ve erkek kuaför, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nin tahsis ettiği otobüsle Narman ilçesine gitti. Oda Başkanı Emre Torungil ve kuaförler, Şehit Astsubay Çavuş Soner Özübek Yatılı Bölge Ortaokulu'nun bir sınıfını kuaför salonuna dönüştürdü. Masa ve sıraları birleştiren kuaförler, okulda yatılı kalanlar başta olmak üzere 80'e yakın öğrenciyi traş ederek, saç bakımını yaptı.     Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Emre Torungil, sosyal proje kapsamında gönüllü kuaförlerle yatılı bölge okulunda kalan öğrencilere saç bakımı yaptıklarını söyledi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Sınıfı kuaför salonuna çevirerek 80 öğrenciye saç bakımı yaptılar

ERZURUM,(DHA)-ERZURUM'da 25 kadın ve erkek kuaförü Narman ilçesindeki Şehit Piyade Astsubay Çavuş Soner Özübek Ortaokulu'nu yatılı okuyan 80'e yakın öğrenciye saç bakımı yaptı. 
    Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası'na üye 25 kadın ve erkek kuaför, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nin tahsis ettiği otobüsle Narman ilçesine gitti. Oda Başkanı Emre Torungil ve kuaförler, Şehit Astsubay Çavuş Soner Özübek Yatılı Bölge Ortaokulu'nun bir sınıfını kuaför salonuna dönüştürdü. Masa ve sıraları birleştiren kuaförler, okulda yatılı kalanlar başta olmak üzere 80'e yakın öğrenciyi traş ederek, saç bakımını yaptı.
    Erzurum Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Emre Torungil, sosyal proje kapsamında gönüllü kuaförlerle yatılı bölge okulunda kalan öğrencilere saç bakımı yaptıklarını söyledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.