Akşener, İstanbul'da gözaltına alınan 3 partili ile ilgili açıklama yaptı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.01.2024 - 08:21, Güncelleme: 03.01.2024 - 08:21
 

Akşener, İstanbul'da gözaltına alınan 3 partili ile ilgili açıklama yaptı

Akşener, İstanbul'da gözaltına alınan 3 partili ile ilgili açıklama yaptı
ANKARA, (DHA)- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gözaltına alınan 3 partili ile ilgili açıklama yaparak, "Türksüz Türkiye hayal edenler bu gece de iş başında. İstanbul İl Gençlik Kollarımızdan Oğuz Talha Uz, Baturalp Akalın ve Akif Demirel sadece demokratik haklarını kullandıkları için şu anda karakolda ifade veriyor. Süreci arkadaşlarımla birlikte bizzat takip ediyorum" dedi.  İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İstanbul'da gözaltına alınan 3 gençlik kolları üyesi hakkında açıklama yaptı. Akşener, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Türksüz Türkiye hayal edenler bu gece de iş başında. İktidar, Türklük ile olan mücadelesini şimdi de gençler üzerinden sürdürmeye devam ediyor. İstanbul İl Gençlik Kollarımızdan Oğuz Talha Uz, Baturalp Akalın ve Akif Demirel sadece demokratik haklarını kullandıkları için şu anda karakolda ifade veriyor. Süreci arkadaşlarımla birlikte bizzat takip ediyorum. Gencecik evlatlarımızı tutuklayarak ülkemizdeki acı gerçekleri örtmeye çalışanlar şunu çok iyi bilsin ki; Sizde her türlü zulüm varsa; bizde de her koşulda mukavemet var" ifadelerine yer verdi. (DHA) FOTOĞRAFLI       
Akşener, İstanbul'da gözaltına alınan 3 partili ile ilgili açıklama yaptı

ANKARA, (DHA)- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gözaltına alınan 3 partili ile ilgili açıklama yaparak, "Türksüz Türkiye hayal edenler bu gece de iş başında. İstanbul İl Gençlik Kollarımızdan Oğuz Talha Uz, Baturalp Akalın ve Akif Demirel sadece demokratik haklarını kullandıkları için şu anda karakolda ifade veriyor. Süreci arkadaşlarımla birlikte bizzat takip ediyorum" dedi. 
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İstanbul'da gözaltına alınan 3 gençlik kolları üyesi hakkında açıklama yaptı. Akşener, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Türksüz Türkiye hayal edenler bu gece de iş başında. İktidar, Türklük ile olan mücadelesini şimdi de gençler üzerinden sürdürmeye devam ediyor. İstanbul İl Gençlik Kollarımızdan Oğuz Talha Uz, Baturalp Akalın ve Akif Demirel sadece demokratik haklarını kullandıkları için şu anda karakolda ifade veriyor. Süreci arkadaşlarımla birlikte bizzat takip ediyorum. Gencecik evlatlarımızı tutuklayarak ülkemizdeki acı gerçekleri örtmeye çalışanlar şunu çok iyi bilsin ki; Sizde her türlü zulüm varsa; bizde de her koşulda mukavemet var" ifadelerine yer verdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.