Maküspor devre arasına galibiyetle girmek istiyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.01.2024 - 15:07, Güncelleme: 03.01.2024 - 15:07
 

Maküspor devre arasına galibiyetle girmek istiyor

Maküspor devre arasına galibiyetle girmek istiyor
Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Lig 5'inci Grup'ta mücadele eden Maküspor, ligin ilk yarısının son maçını kazanıp devre arasına galibiyetle girmek istiyor. Ligde 19 puanla 6'ncı sırada yer alan Maküspor, 7 Ocak Pazar günü Gazi Atatürk Stadı'nda Denizli temsilcisi Sarayköyspor'u konuk edecek. Maküspor karşılaşmanın hazırlıklarına teknik direktör Murat Türker nezaretinde başladı. Devre arasına galibiyetle girmek istediklerini söyleyen Murat Türker, "Döşemealtı mağlubiyetinden sonra İncirliova maçını kazandık. Bu da bizim takım olarak kendimizi toparlamamızı sağladı. Bu hafta evimizde Sarayköy takımını konuk edeceğiz. Maça 3 puan sloganıyla çıkacağız. Elimizden geleni yapacağız. Bu maçı da kazanacağımıza inanıyorum. Bu maç için de bugün itibarıyla hazırlıklara başladık" dedi. Takımın eksik bölgelerine transfer çalışmaları yapacaklarını söyleyen Türker, "Devre arası bir ay. Bu arada yönetim ve teknik ekip olarak oturup, eksik bölgeleri tespit edip, buralara transfer çalışmaları yapacağız. Bizimle beraber olmak isteyen futbolcular var, istemeyen futbolcular var. Bunlarla ilgili çalışma yapacağız" diye konuştu. (DHA) (FOTOĞRAFLI)  
Maküspor devre arasına galibiyetle girmek istiyor

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Lig 5'inci Grup'ta mücadele eden Maküspor, ligin ilk yarısının son maçını kazanıp devre arasına galibiyetle girmek istiyor.
Ligde 19 puanla 6'ncı sırada yer alan Maküspor, 7 Ocak Pazar günü Gazi Atatürk Stadı'nda Denizli temsilcisi Sarayköyspor'u konuk edecek. Maküspor karşılaşmanın hazırlıklarına teknik direktör Murat Türker nezaretinde başladı. Devre arasına galibiyetle girmek istediklerini söyleyen Murat Türker, "Döşemealtı mağlubiyetinden sonra İncirliova maçını kazandık. Bu da bizim takım olarak kendimizi toparlamamızı sağladı. Bu hafta evimizde Sarayköy takımını konuk edeceğiz. Maça 3 puan sloganıyla çıkacağız. Elimizden geleni yapacağız. Bu maçı da kazanacağımıza inanıyorum. Bu maç için de bugün itibarıyla hazırlıklara başladık" dedi.
Takımın eksik bölgelerine transfer çalışmaları yapacaklarını söyleyen Türker, "Devre arası bir ay. Bu arada yönetim ve teknik ekip olarak oturup, eksik bölgeleri tespit edip, buralara transfer çalışmaları yapacağız. Bizimle beraber olmak isteyen futbolcular var, istemeyen futbolcular var. Bunlarla ilgili çalışma yapacağız" diye konuştu. (DHA)

(FOTOĞRAFLI)
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.