PRINCE GROUP’TAN BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NA ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 03.01.2024 - 16:03, Güncelleme: 03.01.2024 - 16:03
 

PRINCE GROUP’TAN BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NA ZİYARET

Prınce Group Sahiplerinden İş İnsanı İbrahim Lepiev, Prınce Group Hukuk danışmanı Niyazi Güney ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Prınce Group Sahiplerinden İbrahim Lepiev Başkan Meçikoğlu’na; Bucak Organize Sanayi Bölgesine kurulan Frutti Food taze ve dondurulmuş meyve sebze işleme ve depolama tesisi hakkında bilgiler verdi. Çeçen asıllı iş insanı İbrahim Lepiev Bucak’a yatırım yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Frutti Food tesisin en son teknoloji üretim hatları ve işleme ekipmanları ile donatıldığını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, nazik ziyaretleri ve İlçemize yaptığı yatırımlardan ve sağladığı istihdamdan dolayı Prınce Group Sahiplerinden İbrahim Lepiev, Prınce Group Hukuk danışmanı Niyazi Güney’e teşekkür etti. Prınce Group yetkililerine çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, bu tür yatırımların bölgemize artarak devam etmesini temenni ediyoruz. ifadelerini kullandı. Ziyarete Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı da eşlik etti.
Prınce Group Sahiplerinden İş İnsanı İbrahim Lepiev, Prınce Group Hukuk danışmanı Niyazi Güney ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Prınce Group Sahiplerinden İbrahim Lepiev Başkan Meçikoğlu’na; Bucak Organize Sanayi Bölgesine kurulan Frutti Food taze ve dondurulmuş meyve sebze işleme ve depolama tesisi hakkında bilgiler verdi. Çeçen asıllı iş insanı İbrahim Lepiev Bucak’a yatırım yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Frutti Food tesisin en son teknoloji üretim hatları ve işleme ekipmanları ile donatıldığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, nazik ziyaretleri ve İlçemize yaptığı yatırımlardan ve sağladığı istihdamdan dolayı Prınce Group Sahiplerinden İbrahim Lepiev, Prınce Group Hukuk danışmanı Niyazi Güney’e teşekkür etti. Prınce Group yetkililerine çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, bu tür yatırımların bölgemize artarak devam etmesini temenni ediyoruz. ifadelerini kullandı.

Ziyarete Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı da eşlik etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.