Yolcusuyla kavgada yaralanan otobüs şoförü, 9 gün sonra öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.01.2024 - 15:03, Güncelleme: 06.01.2024 - 15:03
 

Yolcusuyla kavgada yaralanan otobüs şoförü, 9 gün sonra öldü

Yolcusuyla kavgada yaralanan otobüs şoförü, 9 gün sonra öldü
Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)- MUĞLA'da kullandığı yolcu otobüsünde yolcusuyla çıkan kavgada düşüp başını yere çarpan Sabahattin Burçgün (64), tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra hayatını kaybetti. Ula ilçesi Gökova Mahallesi'nde, 28 Aralık 2023'te saat 10.30 sıralarında Kocaeli'nden Muğla'ya gelen 41 EF 757 yolcu otobüsünde, henüz belirlenemeyen nedenle şoför Sabahattin Burçgün, muavin Berkay Öztürk (25) ve yolcu Adem Altuntaş (41) arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre Altuntaş, Burçgün ve Öztürk'ü darbetti. Kavga sırasında Burçgün, düşüp, başını yere çarptı. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile gözaltına alınan Yalova Merkez Çınarlı Camisi imamı olan Adem Altuntaş, işlemlerinin ardından tutuklandı. Altuntaş'ın savcılıktaki ifadesinde suçsuz olduğunu, şoför ve muavinin kendisine saldırdığını söylediği öğrenildi. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sabahattin Burçgün ise bugün hayatını kaybetti. (DHA) FOTOĞRAFLI
Yolcusuyla kavgada yaralanan otobüs şoförü, 9 gün sonra öldü

Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)- MUĞLA'da kullandığı yolcu otobüsünde yolcusuyla çıkan kavgada düşüp başını yere çarpan Sabahattin Burçgün (64), tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra hayatını kaybetti.
Ula ilçesi Gökova Mahallesi'nde, 28 Aralık 2023'te saat 10.30 sıralarında Kocaeli'nden Muğla'ya gelen 41 EF 757 yolcu otobüsünde, henüz belirlenemeyen nedenle şoför Sabahattin Burçgün, muavin Berkay Öztürk (25) ve yolcu Adem Altuntaş (41) arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre Altuntaş, Burçgün ve Öztürk'ü darbetti. Kavga sırasında Burçgün, düşüp, başını yere çarptı.
Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile gözaltına alınan Yalova Merkez Çınarlı Camisi imamı olan Adem Altuntaş, işlemlerinin ardından tutuklandı. Altuntaş'ın savcılıktaki ifadesinde suçsuz olduğunu, şoför ve muavinin kendisine saldırdığını söylediği öğrenildi.
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sabahattin Burçgün ise bugün hayatını kaybetti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.