Kayseri'de, 1 yıl boyunca suya zam yapılmama kararı alındı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.01.2024 - 17:10, Güncelleme: 08.01.2024 - 17:10
 

Kayseri'de, 1 yıl boyunca suya zam yapılmama kararı alındı

Kayseri'de, 1 yıl boyunca suya zam yapılmama kararı alındı
KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Meclisi, il genelinde 1 yıl boyunca su tüketim bedellerine zam yapılmaması yönünde karar aldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2024 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Memduh Büyükkılıç başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis gündemine su fiyatları ile ilgili önerge veren Başkan Büyükkılıç, Kayseri’yi ve bu şehirde yaşayan herkesi çok sevdiklerini belirtti. Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (KASKİ) uyguladığı su tüketim tarifesinin 1 yıl boyunca sabit kalmasını ve zam yapılmamasını içeren kararı oylamaya sunan Başkan Büyükkılıç, vatandaşlara destek ve enflasyonla mücadeleye katkı sağlamak amacıyla böyle bir karar aldıklarını belirtti. Başkan Büyükkılıç, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi sizlerin kararına, onayına başvurmak suretiyle TEFE, TÜFE oranını sabitliyoruz, gündeme getirmiyoruz. Normal su fiyatlarını 1 sene devam ettiriyoruz. Kayseri’mize bu fedakarlık hayırlı olsun, Kayseri’mizin güzel insanlarına ne yapsak az diyoruz” dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kayseri'de, 1 yıl boyunca suya zam yapılmama kararı alındı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Meclisi, il genelinde 1 yıl boyunca su tüketim bedellerine zam yapılmaması yönünde karar aldı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2024 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Memduh Büyükkılıç başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis gündemine su fiyatları ile ilgili önerge veren Başkan Büyükkılıç, Kayseri’yi ve bu şehirde yaşayan herkesi çok sevdiklerini belirtti. Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (KASKİ) uyguladığı su tüketim tarifesinin 1 yıl boyunca sabit kalmasını ve zam yapılmamasını içeren kararı oylamaya sunan Başkan Büyükkılıç, vatandaşlara destek ve enflasyonla mücadeleye katkı sağlamak amacıyla böyle bir karar aldıklarını belirtti. Başkan Büyükkılıç, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi sizlerin kararına, onayına başvurmak suretiyle TEFE, TÜFE oranını sabitliyoruz, gündeme getirmiyoruz. Normal su fiyatlarını 1 sene devam ettiriyoruz. Kayseri’mize bu fedakarlık hayırlı olsun, Kayseri’mizin güzel insanlarına ne yapsak az diyoruz” dedi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.