Hakkari'de, 284 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.01.2024 - 10:11, Güncelleme: 12.01.2024 - 10:11
 

Hakkari'de, 284 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı

Hakkari'de, 284 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı
Mehmet ÖZKAN/HAKKARİ, (DHA)- HAKKARİ’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 94 köy ve 190 mezraya ulaşım sağlanamıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından, Hakkari kent merkezi ve ilçelerinde dün akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Kent merkezinde 10 santimetreyi bulan kar kalınlığı, yüksek kesimlerde 50 santimetreye kadar ulaştı. Kardan dolayı kent genelinde 94 köy ve 190 mezraya ulaşım sağlanamazken, belediye ekipleri ve esnaf ana arterlerde temizlik yaptı. İl Özel İdaresi'nin karla mücadele ekipleri de kapanan köy ve mezra yollarını açmak için çalışma başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Hakkari'de, 284 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı

Mehmet ÖZKAN/HAKKARİ, (DHA)- HAKKARİ’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 94 köy ve 190 mezraya ulaşım sağlanamıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından, Hakkari kent merkezi ve ilçelerinde dün akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Kent merkezinde 10 santimetreyi bulan kar kalınlığı, yüksek kesimlerde 50 santimetreye kadar ulaştı. Kardan dolayı kent genelinde 94 köy ve 190 mezraya ulaşım sağlanamazken, belediye ekipleri ve esnaf ana arterlerde temizlik yaptı. İl Özel İdaresi'nin karla mücadele ekipleri de kapanan köy ve mezra yollarını açmak için çalışma başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.