Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe- Kilit bölgesinde yaralanan Üsteğmen Duran'ın ailesiyle telefonda görüştü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.01.2024 - 19:42, Güncelleme: 13.01.2024 - 19:42
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe- Kilit bölgesinde yaralanan Üsteğmen Duran'ın ailesiyle telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe- Kilit bölgesinde yaralanan Üsteğmen Duran'ın ailesiyle telefonda görüştü
Cavit AKGÜN/ MUĞLA, (DHA)- CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran'ın ailesiyle telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran'ın yakınlarıyla telefonda görüşüp, 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu. AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Pençe- Kilit bölgesinde 9 askerin şehit olduğu hain saldırıda yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran'ın Köyceğiz ilçesinde yaşayan ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ayaydın, ziyaret sırasında, Duran Ailesi'ne yanlarında olduklarını söyleyip, desteklerini belirtti. Ayaydın, ardından cep telefonundan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile iletişime geçerek şehit Duran'ın yakınlarıyla görüştürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Piyade Üsteğmen Mutlu Duran'ın amcası ve nişanlısı ile görüşerek, Üsteğmen Duran'ın durumu hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, aileye geçmiş olsun ve acil şifa dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan üsteğmenin nişanlısı Merve Kayadibi'ne, "Merak etmeyin misli ile cevap veriyoruz, kahramanımız bize emanet. Sağlığına, siz sevenlerine bir an önce kavuşturacağız" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe- Kilit bölgesinde yaralanan Üsteğmen Duran'ın ailesiyle telefonda görüştü

Cavit AKGÜN/ MUĞLA, (DHA)- CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran'ın ailesiyle telefonda görüştü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran'ın yakınlarıyla telefonda görüşüp, 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu. AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Pençe- Kilit bölgesinde 9 askerin şehit olduğu hain saldırıda yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran'ın Köyceğiz ilçesinde yaşayan ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ayaydın, ziyaret sırasında, Duran Ailesi'ne yanlarında olduklarını söyleyip, desteklerini belirtti. Ayaydın, ardından cep telefonundan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile iletişime geçerek şehit Duran'ın yakınlarıyla görüştürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Piyade Üsteğmen Mutlu Duran'ın amcası ve nişanlısı ile görüşerek, Üsteğmen Duran'ın durumu hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, aileye geçmiş olsun ve acil şifa dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan üsteğmenin nişanlısı Merve Kayadibi'ne, "Merak etmeyin misli ile cevap veriyoruz, kahramanımız bize emanet. Sağlığına, siz sevenlerine bir an önce kavuşturacağız" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.