Ateş düştüğü yeri değil, tüm Türkiye’yi yaktı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.01.2024 - 15:15, Güncelleme: 16.01.2024 - 15:15
 

Ateş düştüğü yeri değil, tüm Türkiye’yi yaktı

Ateş düştüğü yeri değil, tüm Türkiye’yi yaktı
Adnan ÇELEBİ/ NİĞDE, (DHA) -TÜRKİYE Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi,  terör örgütleri ve terör örgütlerine destek verenleri kınadı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şube Başkanı Gazi Hasan İpek, aralık ve ocak ayında hain terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırılarda 21 yiğidin şehit olduğunu hatırlatarak, "Hiçbir insani ve ahlaki değeri olmayan, 40 yıldır alçak ve kalleşçe saldırılarına devam eden PKK terör örgütü cani yüzünü son olarak Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 22-23 Aralık 2023 günü 12 kahramanımızı ve 12 Ocak 2024 günü 9 kahramanımızı şehit ederek göstermiştir. Bu menfur saldırıları lanetliyoruz. Her karış toprağı şehit kanıyla sulanan aziz vatanımızın başı sağ olsun. Ateş düştüğü yeri değil, tüm Türkiye’yi yaktı" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI              
Ateş düştüğü yeri değil, tüm Türkiye’yi yaktı

Adnan ÇELEBİ/ NİĞDE, (DHA) -TÜRKİYE Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi,  terör örgütleri ve terör örgütlerine destek verenleri kınadı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şube Başkanı Gazi Hasan İpek, aralık ve ocak ayında hain terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırılarda 21 yiğidin şehit olduğunu hatırlatarak, "Hiçbir insani ve ahlaki değeri olmayan, 40 yıldır alçak ve kalleşçe saldırılarına devam eden PKK terör örgütü cani yüzünü son olarak Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 22-23 Aralık 2023 günü 12 kahramanımızı ve 12 Ocak 2024 günü 9 kahramanımızı şehit ederek göstermiştir. Bu menfur saldırıları lanetliyoruz. Her karış toprağı şehit kanıyla sulanan aziz vatanımızın başı sağ olsun. Ateş düştüğü yeri değil, tüm Türkiye’yi yaktı" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.