Antalya'da yolda toprak kayması

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.01.2024 - 16:04, Güncelleme: 16.01.2024 - 16:04
 

Antalya'da yolda toprak kayması

Antalya'da yolda toprak kayması
  Mithat ABAKAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yağmurun ardından Karaöz ve Aksaz mahalleleri arasındaki yolda toprak kayması oldu. Manavgat'ta gece etkili olan gök gürültülü sağanak, sabah saatlerinde Karaöz ve Aksaz mahallelerini birbirine bağlayan karayolunda toprak kaymasına sebep oldu. Karaöz Mahallesi'nin girişi toprak kaymasından kapandı. Yol kenarındaki elektrik direkleri devrildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolu açtı. Elektrik dağıtım şirketi çalışanları devrilen direği yoldan kaldırdı. Çalışmaların tamamlanmasıyla yol araç trafiğine açıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Antalya'da yolda toprak kayması

 

Mithat ABAKAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yağmurun ardından Karaöz ve Aksaz mahalleleri arasındaki yolda toprak kayması oldu.
Manavgat'ta gece etkili olan gök gürültülü sağanak, sabah saatlerinde Karaöz ve Aksaz mahallelerini birbirine bağlayan karayolunda toprak kaymasına sebep oldu. Karaöz Mahallesi'nin girişi toprak kaymasından kapandı. Yol kenarındaki elektrik direkleri devrildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolu açtı. Elektrik dağıtım şirketi çalışanları devrilen direği yoldan kaldırdı. Çalışmaların tamamlanmasıyla yol araç trafiğine açıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.