Batman'da, akraba ailelerin bıçaklı kavgasında 1 ölü, 2 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.01.2024 - 16:18, Güncelleme: 22.01.2024 - 16:18
 

Batman'da, akraba ailelerin bıçaklı kavgasında 1 ölü, 2 yaralı

Batman'da, akraba ailelerin bıçaklı kavgasında 1 ölü, 2 yaralı
Bayram AYHAN/ BATMAN, (DHA)- BATMAN'da, akraba ailelerin bıçaklı kavgasında 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı. Polis, hastanede ve mahallede güvenlik önlemi aldı. Olay, dün gece, Seyitler Mahallesi 3062'nci Sokak'ta meydana geldi. Akraba 2 aile arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp bıçaklı kavgaya dönüştü; Haşim Güner (34), İ.G. ve E.G. yaralandı. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından kaldırıldıkları Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Haşim Güner, sabah saatlerinde, doktorların müdahalesine rağmen, yaşamını yitirdi. Güner'in cansız bedeni, otopsi için morga götürüldü. Güner'in öldüğünü duyan yakınları hastaneye geldi. Polis, hem mahallede hem de hastane çevresinde güvenlik önlemi aldı. Olaya karışanların yakalanması için çalışmalar sürüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Batman'da, akraba ailelerin bıçaklı kavgasında 1 ölü, 2 yaralı

Bayram AYHAN/ BATMAN, (DHA)- BATMAN'da, akraba ailelerin bıçaklı kavgasında 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı. Polis, hastanede ve mahallede güvenlik önlemi aldı.
Olay, dün gece, Seyitler Mahallesi 3062'nci Sokak'ta meydana geldi. Akraba 2 aile arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp bıçaklı kavgaya dönüştü; Haşim Güner (34), İ.G. ve E.G. yaralandı. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından kaldırıldıkları Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.
Haşim Güner, sabah saatlerinde, doktorların müdahalesine rağmen, yaşamını yitirdi. Güner'in cansız bedeni, otopsi için morga götürüldü. Güner'in öldüğünü duyan yakınları hastaneye geldi. Polis, hem mahallede hem de hastane çevresinde güvenlik önlemi aldı. Olaya karışanların yakalanması için çalışmalar sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.