ANSİAD, Özden İnönü Toker'i ağırladı 

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.01.2024 - 14:59, Güncelleme: 24.01.2024 - 14:59
 

ANSİAD, Özden İnönü Toker'i ağırladı 

ANSİAD, Özden İnönü Toker'i ağırladı 
  ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE'nin 2. Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Dönemi'nin ilk başbakanı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ilk Genelkurmay Başkanı İsmet İnönü'nün kızı, İnönü Vakfı Kurucu Üyesi & İnönü Vakfı Başkanı Özden İnönü Toker, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (ANSİAD) 2024 faaliyet dönemi 2. Olağan Toplantısı'nın konuğu oldu.  'İsmet Paşa'nın Kızı Aramızda' konu başlığı ile düzenlenen toplantı, Akra Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, Peyzaj Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Gülsüm Kıldan, Şehir Plancıları Antalya Şube Başkanı Funda Yörük, Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Derya Ünver, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) Başkanı Abdullah Erdoğan, Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı M. Alper Oral, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş, ANSİAD üyeleri ve eşleri katıldı.  Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özbek, "Cumhuriyetimizin bugün daha iyi nesiller yetiştirmesi ve gençlerimize kendilerini geliştirebilecekleri imkanlar sağlamasına katkıda bulunmayı ANSİAD olarak en önemli hassasiyetlerimizden biri olarak görüyoruz" dedi.  İsmet İnönü'nün kızı Özden İnönü Toker'i ANSİAD toplantısında ağırlamaktan mutluluk duyduklarının altını çizen Özbek, “Sözleri ve yaptıkları halen bugünümüzü aydınlatan, yaşımız kaç olursa olsun her zaman onun çocukları olmaktan gurur duyduğumuz biz Atatürk çocukları, bugün bir Cumhuriyet çocuğunu ağırlamaktan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet Paşa ile ilgili anılarını, Cumhuriyetimizin ilk yıllarında tanıklık ettiklerini kendisinden dinleyecek olmaktan dolayı büyük bir heyecan ve onur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.  Özden İnönü Toker, konuşmasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü'ye dair anılarını, dönemin ayrıntıları ile birlikte katılımcılar ile paylaştı.  ANSİAD 2. Olağan Toplantısı, Ercan Özbek'in toplantının başkanlığını yapan ANSİAD Geçmiş Dönem Başkanı & Askeri Tarih Yazarı Bekir Bülend Özsoy ile birlikte Özden İnönü Toker'e Antalyalı seramik sanatçısı Tufan Dağıstanlı'nın Antalya gravürlerinden birini hediye etmesinin ardından sona erdi. FOTOĞRAFLI
ANSİAD, Özden İnönü Toker'i ağırladı 

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE'nin 2. Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Dönemi'nin ilk başbakanı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ilk Genelkurmay Başkanı İsmet İnönü'nün kızı, İnönü Vakfı Kurucu Üyesi & İnönü Vakfı Başkanı Özden İnönü Toker, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (ANSİAD) 2024 faaliyet dönemi 2. Olağan Toplantısı'nın konuğu oldu. 
'İsmet Paşa'nın Kızı Aramızda' konu başlığı ile düzenlenen toplantı, Akra Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, Peyzaj Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Gülsüm Kıldan, Şehir Plancıları Antalya Şube Başkanı Funda Yörük, Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Derya Ünver, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) Başkanı Abdullah Erdoğan, Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı M. Alper Oral, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş, ANSİAD üyeleri ve eşleri katıldı. 
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özbek, "Cumhuriyetimizin bugün daha iyi nesiller yetiştirmesi ve gençlerimize kendilerini geliştirebilecekleri imkanlar sağlamasına katkıda bulunmayı ANSİAD olarak en önemli hassasiyetlerimizden biri olarak görüyoruz" dedi. 
İsmet İnönü'nün kızı Özden İnönü Toker'i ANSİAD toplantısında ağırlamaktan mutluluk duyduklarının altını çizen Özbek, “Sözleri ve yaptıkları halen bugünümüzü aydınlatan, yaşımız kaç olursa olsun her zaman onun çocukları olmaktan gurur duyduğumuz biz Atatürk çocukları, bugün bir Cumhuriyet çocuğunu ağırlamaktan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet Paşa ile ilgili anılarını, Cumhuriyetimizin ilk yıllarında tanıklık ettiklerini kendisinden dinleyecek olmaktan dolayı büyük bir heyecan ve onur duyuyoruz" ifadelerini kullandı. 
Özden İnönü Toker, konuşmasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü'ye dair anılarını, dönemin ayrıntıları ile birlikte katılımcılar ile paylaştı. 
ANSİAD 2. Olağan Toplantısı, Ercan Özbek'in toplantının başkanlığını yapan ANSİAD Geçmiş Dönem Başkanı & Askeri Tarih Yazarı Bekir Bülend Özsoy ile birlikte Özden İnönü Toker'e Antalyalı seramik sanatçısı Tufan Dağıstanlı'nın Antalya gravürlerinden birini hediye etmesinin ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.