Yeniden Refah Partisi’nden ‘İstanbul’da aday çıkarmayacak’ iddiasına ilişkin açıklama

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.01.2024 - 14:59, Güncelleme: 24.01.2024 - 14:59
 

Yeniden Refah Partisi’nden ‘İstanbul’da aday çıkarmayacak’ iddiasına ilişkin açıklama

Yeniden Refah Partisi’nden ‘İstanbul’da aday çıkarmayacak’ iddiasına ilişkin açıklama
ANKARA, (DHA)- Yeniden Refah Partisi'nden 31 Mart Yerel Seçimlerinde İstanbul'da aday çıkarmayacakları ve Cumhur İttifakı’nın adayı Murat Kurum'u destekleyecekleri iddiasına ilişkin açıklama geldi. Partiden yapılan açıklamada, “Yeniden Refah Partimiz, AK Parti'nin ittifak talebine ilişkin değerlendirmelerini sürdürmektedir. Partimiz içindeki istişare ve değerlendirmeler sonrası alınacak kararı Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan kamuoyu ile paylaşacaktır” denildi. Yeniden Refah Partisi resmi sosyal medya hesaplarından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Bugün bir kısım medyada yer alan AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimleri için yapmış olduğu ittifak talebini kabul ettiğimiz yönünde yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yeniden Refah Partimiz, AK Parti'nin ittifak talebine ilişkin değerlendirmelerini sürdürmektedir. Partimiz içindeki istişare ve değerlendirmeler sonrası alınacak kararı Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan kamuoyu ile paylaşacaktır. Bu hususta, Genel Başkanımızın yapacağı açıklama dışındaki açıklamaların dikkate alınmaması gerektiğini kamuoyunun bilgisine arz ederiz.” (DHA)
Yeniden Refah Partisi’nden ‘İstanbul’da aday çıkarmayacak’ iddiasına ilişkin açıklama

ANKARA, (DHA)- Yeniden Refah Partisi'nden 31 Mart Yerel Seçimlerinde İstanbul'da aday çıkarmayacakları ve Cumhur İttifakı’nın adayı Murat Kurum'u destekleyecekleri iddiasına ilişkin açıklama geldi. Partiden yapılan açıklamada, “Yeniden Refah Partimiz, AK Parti'nin ittifak talebine ilişkin değerlendirmelerini sürdürmektedir. Partimiz içindeki istişare ve değerlendirmeler sonrası alınacak kararı Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan kamuoyu ile paylaşacaktır” denildi.

Yeniden Refah Partisi resmi sosyal medya hesaplarından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Bugün bir kısım medyada yer alan AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimleri için yapmış olduğu ittifak talebini kabul ettiğimiz yönünde yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yeniden Refah Partimiz, AK Parti'nin ittifak talebine ilişkin değerlendirmelerini sürdürmektedir. Partimiz içindeki istişare ve değerlendirmeler sonrası alınacak kararı Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan kamuoyu ile paylaşacaktır. Bu hususta, Genel Başkanımızın yapacağı açıklama dışındaki açıklamaların dikkate alınmaması gerektiğini kamuoyunun bilgisine arz ederiz.” (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.