Van'da 132 kaçak göçmen yakalandı, 12 organizatöre işlem yapıldı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.01.2024 - 15:00, Güncelleme: 24.01.2024 - 15:00
 

Van'da 132 kaçak göçmen yakalandı, 12 organizatöre işlem yapıldı

Van'da 132 kaçak göçmen yakalandı, 12 organizatöre işlem yapıldı
VAN, (DHA)- VAN'da jandarma ekiplerince yapılan denetimlerde son bir haftada 132 kaçak göçmen yakalanırken, göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla 12 organizatör hakkında ise yasal işlem yapıldı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin 15-21 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdikleri 32 denetim ve operasyonda yabancı uyruklu 132 kaçak göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla da 12 organizatör hakkında da yasal işlem yapıldı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne bağlı Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildi. (DHA)
Van'da 132 kaçak göçmen yakalandı, 12 organizatöre işlem yapıldı

VAN, (DHA)- VAN'da jandarma ekiplerince yapılan denetimlerde son bir haftada 132 kaçak göçmen yakalanırken, göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla 12 organizatör hakkında ise yasal işlem yapıldı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin 15-21 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdikleri 32 denetim ve operasyonda yabancı uyruklu 132 kaçak göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla da 12 organizatör hakkında da yasal işlem yapıldı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne bağlı Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildi. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.