Otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.01.2024 - 22:28, Güncelleme: 26.01.2024 - 22:28
 

Otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Gökhan KESKİNCİ/ ADANA, (DHA)- ADANA'da otomobil ile elektrikli 3 tekerli bisikletin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Kaza, saat 20.30 sıralarında merkez Sarıçam ilçesi Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kozan Bulvarı'nda meydana geldi. Batuhan T. yönetimindeki 80 HB 704 plakalı otomobil, Suriye uyruklu Luay El Rabi idaresindeki elektrikli 3 tekerli bisiklet ile çarpıştı. Çarpışmasının etkisiyle elektrikli bisiklet, kasasından ayrılıp, kaldırıma savrulurken, otomobil ise turunç ağaçlarını devirerek durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, ikiye ayrılan bisikletin kasasının altında kalan sürürücü Luay El Rabi'nin öldüğünü belirledi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ve araçta kimliği öğrenilemeyen iki kişi, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybeden Rabi'nin cenazesi kaza yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Gökhan KESKİNCİ/ ADANA, (DHA)- ADANA'da otomobil ile elektrikli 3 tekerli bisikletin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 20.30 sıralarında merkez Sarıçam ilçesi Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kozan Bulvarı'nda meydana geldi. Batuhan T. yönetimindeki 80 HB 704 plakalı otomobil, Suriye uyruklu Luay El Rabi idaresindeki elektrikli 3 tekerli bisiklet ile çarpıştı. Çarpışmasının etkisiyle elektrikli bisiklet, kasasından ayrılıp, kaldırıma savrulurken, otomobil ise turunç ağaçlarını devirerek durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, ikiye ayrılan bisikletin kasasının altında kalan sürürücü Luay El Rabi'nin öldüğünü belirledi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ve araçta kimliği öğrenilemeyen iki kişi, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybeden Rabi'nin cenazesi kaza yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.
Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.