Derya Cebecioğlu yeniden VakıfBank'ta

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.01.2024 - 14:56, Güncelleme: 27.01.2024 - 14:56
 

Derya Cebecioğlu yeniden VakıfBank'ta

Derya Cebecioğlu yeniden VakıfBank'ta
İSTANBUL, (DHA) - VakıfBank altyapısından yetişen ve bu sezonunun ilk yarısında Japonya’nın Kurobe Aqua Fairies takımında kiralık olarak oynayan milli smaçör Derya Cebecioğlu, yeniden sarı-siyahlı formayı giyecek. VakıfBank altyapısında yetişerek 2018-2019 sezonunda A Takımı’na yükselen ve 2 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası, 2 CEV Şampiyonlar Ligi, 2 Sultanlar Ligi, 2 Kupa Voley ve 1 Şampiyonlar Kupası şampiyonluğu yaşayan Derya Cebecioğlu, sezonun kalan bölümünde sarı-siyahlı formayla mücadele edecek. DERYA CEBECİOĞLU: VAKIFBANK BENİM AİLEM Geri döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten Derya Cebecioğlu, "VakıfBank benim ailem. Japonya'da oynamak benim için bir deneyim oldu. Farklı bir kültür ve oyun tarzını tecrübe ettim. Sezonun kalan bölümünde yeniden VakıfBank'ın başarısı için mücadele edeceğim için heyecanlıyım" ifadelerini kullandı. (FOTOĞRAFLI)
Derya Cebecioğlu yeniden VakıfBank'ta

İSTANBUL, (DHA) - VakıfBank altyapısından yetişen ve bu sezonunun ilk yarısında Japonya’nın Kurobe Aqua Fairies takımında kiralık olarak oynayan milli smaçör Derya Cebecioğlu, yeniden sarı-siyahlı formayı giyecek.
VakıfBank altyapısında yetişerek 2018-2019 sezonunda A Takımı’na yükselen ve 2 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası, 2 CEV Şampiyonlar Ligi, 2 Sultanlar Ligi, 2 Kupa Voley ve 1 Şampiyonlar Kupası şampiyonluğu yaşayan Derya Cebecioğlu, sezonun kalan bölümünde sarı-siyahlı formayla mücadele edecek.
DERYA CEBECİOĞLU: VAKIFBANK BENİM AİLEM
Geri döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten Derya Cebecioğlu, "VakıfBank benim ailem. Japonya'da oynamak benim için bir deneyim oldu. Farklı bir kültür ve oyun tarzını tecrübe ettim. Sezonun kalan bölümünde yeniden VakıfBank'ın başarısı için mücadele edeceğim için heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.
(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.