Düzce’de derede kadın cesedi bulundu; yakınları cenazeyi almadı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.01.2024 - 15:28, Güncelleme: 28.01.2024 - 15:28
 

Düzce’de derede kadın cesedi bulundu; yakınları cenazeyi almadı

Düzce’de derede kadın cesedi bulundu; yakınları cenazeyi almadı
Tezcan SOLMAZ/ DÜZCE, (DHA)- DÜZCE’de, Yörük köyünde dere içerisinde kadın cesedi bulundu. Jandarmanın yaptığı incelemede cansız bedenin Şeyda Altaş'a (29) ait olduğu tespit edilirken, soruşturma başlatıldı. Altaş'ın yakınlarının cenazeyi teslim almayacaklarını söylediği öğrenildi. Olay, sabah saatlerinde merkeze bağlı Yörük köyünde meydana geldi. Köyde bahçesine giden bir kişi, Kurtsuyu Deresi içinde yüz üstü yatmış halde bir kadın olduğunu fark edip ihbarda bulundu. Olay yerine jandarma, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla kadın dereden çıkarıldı. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde kadının öldüğü tespit edildi. Jandarmanın yaptığı incelemede ise kadının Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı Çaybükü köyüne kayıtlı Şeyda Altaş olduğu tespit edildi. Altaş’ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CENAZEYİ KABUL ETMEDİLER Bu arada Şeyta Altaş'ın babasının çocukken öldüğü, annesiyle de uzun yıllardır görüşmediği öğrenildi. Bir süre önce evlenip boşandığı öğrenilen Altaş'ın yakın akrabaları ile de aralarındaki miras kavgası sebebiyle görüşmediği belirtildi. Morga çağrılan Altaş'ın yakınları kimlik tespiti yaptı, ancak cenazeyi teslim almayacaklarını söyledikleri öğrenildi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Düzce’de derede kadın cesedi bulundu; yakınları cenazeyi almadı

Tezcan SOLMAZ/ DÜZCE, (DHA)- DÜZCE’de, Yörük köyünde dere içerisinde kadın cesedi bulundu. Jandarmanın yaptığı incelemede cansız bedenin Şeyda Altaş'a (29) ait olduğu tespit edilirken, soruşturma başlatıldı. Altaş'ın yakınlarının cenazeyi teslim almayacaklarını söylediği öğrenildi.
Olay, sabah saatlerinde merkeze bağlı Yörük köyünde meydana geldi. Köyde bahçesine giden bir kişi, Kurtsuyu Deresi içinde yüz üstü yatmış halde bir kadın olduğunu fark edip ihbarda bulundu. Olay yerine jandarma, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla kadın dereden çıkarıldı. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde kadının öldüğü tespit edildi. Jandarmanın yaptığı incelemede ise kadının Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı Çaybükü köyüne kayıtlı Şeyda Altaş olduğu tespit edildi. Altaş’ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CENAZEYİ KABUL ETMEDİLER
Bu arada Şeyta Altaş'ın babasının çocukken öldüğü, annesiyle de uzun yıllardır görüşmediği öğrenildi. Bir süre önce evlenip boşandığı öğrenilen Altaş'ın yakın akrabaları ile de aralarındaki miras kavgası sebebiyle görüşmediği belirtildi. Morga çağrılan Altaş'ın yakınları kimlik tespiti yaptı, ancak cenazeyi teslim almayacaklarını söyledikleri öğrenildi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.