Kaza raporu hazırlayan jandarma ve sürücüye cip çarptı: 2 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.01.2024 - 08:53, Güncelleme: 29.01.2024 - 08:53
 

Kaza raporu hazırlayan jandarma ve sürücüye cip çarptı: 2 yaralı

Kaza raporu hazırlayan jandarma ve sürücüye cip çarptı: 2 yaralı
Oğuzhan EKE/BOLU, (DHA)- BOLU’da, Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda yolcu otobüsü ve kamyonetin çarpıştığı maddi hasarlı kazanın raporunu hazırlayan jandarma personeli ve otobüs şoförü başka cipin çarpması sonucu yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Kartalkaya Kayak Merkezi yolunun Kındıra köyü mevkisinde meydana geldi. Kartalkaya istikametine giden Ergün D. yönetimindeki 14 ABC 788 plakalı kamyonet ile karşı yönden gelen Bülent A. idaresindeki 34 JC 5917 plakalı tur firmasına ait yolcu otobüsü çarpıştı. Maddi hasarlı kaza sonrası tutanak tutulması için olay yerine jandarma ekibi çağrıldı. Karlı yolda kayarak gelen sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 CTC 982 plakalı cip de, tutanak tutan jandarma personeli Mustafa M. ile otobüs sürücüsü Bülent A.’ya çarptı. Olay yerine 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan jandarma personeli ve otobüs sürücüsü olay yerindeki ilk müdahale sonrası ambulanslarla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma personeli Mustafa M.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Kaza raporu hazırlayan jandarma ve sürücüye cip çarptı: 2 yaralı

Oğuzhan EKE/BOLU, (DHA)- BOLU’da, Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda yolcu otobüsü ve kamyonetin çarpıştığı maddi hasarlı kazanın raporunu hazırlayan jandarma personeli ve otobüs şoförü başka cipin çarpması sonucu yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Kartalkaya Kayak Merkezi yolunun Kındıra köyü mevkisinde meydana geldi. Kartalkaya istikametine giden Ergün D. yönetimindeki 14 ABC 788 plakalı kamyonet ile karşı yönden gelen Bülent A. idaresindeki 34 JC 5917 plakalı tur firmasına ait yolcu otobüsü çarpıştı. Maddi hasarlı kaza sonrası tutanak tutulması için olay yerine jandarma ekibi çağrıldı. Karlı yolda kayarak gelen sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 CTC 982 plakalı cip de, tutanak tutan jandarma personeli Mustafa M. ile otobüs sürücüsü Bülent A.’ya çarptı.
Olay yerine 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan jandarma personeli ve otobüs sürücüsü olay yerindeki ilk müdahale sonrası ambulanslarla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma personeli Mustafa M.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.