Jandarma, kar yağışının etkili olduğu yerlerde besleme yaptı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.01.2024 - 14:08, Güncelleme: 31.01.2024 - 14:08
 

Jandarma, kar yağışının etkili olduğu yerlerde besleme yaptı

Jandarma, kar yağışının etkili olduğu yerlerde besleme yaptı
İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, kar yağışının etkili olduğu Amanoslar Dağları eteklerindeki yaylalarda yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları, jandarma ekiplerince beslendi. İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Olukbaşı Yaylası'nda havaların soğuması ile birlikte sokak hayvanlarının ihtiyaçlarının karşılanması için çalışma başlatıldı. Bakıma muhtaç haldeki hayvanlara gerekli desteğin sağlanması amacıylaÇevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından taşınan mama ve su ile bölgedeki sokak hayvanları beslendi. Bölgede soğuk ve kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarının ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik faaliyetlerin belirli aralıklarla sürdürüleceği kaydedildi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Jandarma, kar yağışının etkili olduğu yerlerde besleme yaptı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, kar yağışının etkili olduğu Amanoslar Dağları eteklerindeki yaylalarda yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları, jandarma ekiplerince beslendi.
İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Olukbaşı Yaylası'nda havaların soğuması ile birlikte sokak hayvanlarının ihtiyaçlarının karşılanması için çalışma başlatıldı. Bakıma muhtaç haldeki hayvanlara gerekli desteğin sağlanması amacıylaÇevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından taşınan mama ve su ile bölgedeki sokak hayvanları beslendi. Bölgede soğuk ve kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarının ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik faaliyetlerin belirli aralıklarla sürdürüleceği kaydedildi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.