Altay'da gençler ilkleri yaşadı

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.02.2024 - 14:22, Güncelleme: 05.02.2024 - 14:22
 

Altay'da gençler ilkleri yaşadı

Altay'da gençler ilkleri yaşadı
Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) - 1'inci Lig'de İzmir derbisinde konuk olduğu Göztepe'ye 4-0 mağlup olarak üst üste 3'üncü yenilgisini alan düşme hattındaki Altay'da 6 genç futbolcu ilk kez derbi heyecanı yaşadı. Siyah-beyazlı takımda ilk 11'de yer alan kaleci Mustafa (19), stoper Kuban (22) ve santrfor Nurettin'in (19) yanı sıra oyuna sonradan giren kaleci Ulaş Hasan (18), Enes Yetkin (18) ve Onur Yıldız (16) ilk 2 yarışı veren Göztepe karşısında önemli bir tecrübe kazandı. Müsabakanın ikinci yarısında eldivenleri devralan kaleci Ulaş ilk kez profesyonel bir maça çıktı. Ön libero Ceyhun, sol bek Özgür ve forvet Murat Uluç dışındaki tüm tecrübeli oyuncularını elinden kaçıran transfer yasaklısı Altay, kümede kalma umutlarını iyice azaltırken, İzmir temsilcisi kalan 13 haftada genç kramponlarıyla kurtuluş mücadelesi verecek.  ESKİ BAŞKANDAN GÖZTEPELİ TARAFTARA TEPKİ Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan Göztepe-Altay derbisinde Göztepeli bir taraftar, yedek kadroda yer alıp saha kenarında ısınan Altaylı genç futbolculara elindeki parayı göstererek, "Gel harçlık vereyim. Batıyorsunuz, harçlık yaparsınız. Kahvaltı yaparsınız. Beter olun" sözlerini sarf ettiği bir videoyu sosyal medyada paylaştı. Altay'ın eski başkanlarından Niyazi Konuşmaz sosyal medya hesabı üzerinde bu paylaşıma tepki gösterip, "Göztepe'nin Side Antalya'da otelde rehin tutulurken gelip kefil olup çıkmasını bir Altaylı olarak ben sağladım. 2013 sezonu idman yeriniz yokken size Gaziemir'i açıp idman yaptırıp size iyilik yapan Altay Spor Kulübü'dür. Düştüğünüzde elini uzatan hep biz olduk" yorumunu yaptı. FOTOĞRAFLI
Altay'da gençler ilkleri yaşadı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) - 1'inci Lig'de İzmir derbisinde konuk olduğu Göztepe'ye 4-0 mağlup olarak üst üste 3'üncü yenilgisini alan düşme hattındaki Altay'da 6 genç futbolcu ilk kez derbi heyecanı yaşadı.
Siyah-beyazlı takımda ilk 11'de yer alan kaleci Mustafa (19), stoper Kuban (22) ve santrfor Nurettin'in (19) yanı sıra oyuna sonradan giren kaleci Ulaş Hasan (18), Enes Yetkin (18) ve Onur Yıldız (16) ilk 2 yarışı veren Göztepe karşısında önemli bir tecrübe kazandı. Müsabakanın ikinci yarısında eldivenleri devralan kaleci Ulaş ilk kez profesyonel bir maça çıktı. Ön libero Ceyhun, sol bek Özgür ve forvet Murat Uluç dışındaki tüm tecrübeli oyuncularını elinden kaçıran transfer yasaklısı Altay, kümede kalma umutlarını iyice azaltırken, İzmir temsilcisi kalan 13 haftada genç kramponlarıyla kurtuluş mücadelesi verecek. 
ESKİ BAŞKANDAN GÖZTEPELİ TARAFTARA TEPKİ
Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan Göztepe-Altay derbisinde Göztepeli bir taraftar, yedek kadroda yer alıp saha kenarında ısınan Altaylı genç futbolculara elindeki parayı göstererek, "Gel harçlık vereyim. Batıyorsunuz, harçlık yaparsınız. Kahvaltı yaparsınız. Beter olun" sözlerini sarf ettiği bir videoyu sosyal medyada paylaştı. Altay'ın eski başkanlarından Niyazi Konuşmaz sosyal medya hesabı üzerinde bu paylaşıma tepki gösterip, "Göztepe'nin Side Antalya'da otelde rehin tutulurken gelip kefil olup çıkmasını bir Altaylı olarak ben sağladım. 2013 sezonu idman yeriniz yokken size Gaziemir'i açıp idman yaptırıp size iyilik yapan Altay Spor Kulübü'dür. Düştüğünüzde elini uzatan hep biz olduk" yorumunu yaptı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.