Jandarmadan uyuşturucu ve tarihi eser baskını

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.02.2024 - 13:49, Güncelleme: 13.02.2024 - 13:49
 

Jandarmadan uyuşturucu ve tarihi eser baskını

Jandarmadan uyuşturucu ve tarihi eser baskını
  Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da jandarmanın operasyonunda 1 kilograma yakın esrar, tarihi objeler, sikkeler, sismik ve metal dedektörler ele geçirildi.  Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Hocalar ilçesi Yeşilhisar köyünde uyuşturucu madde imal edip, satıldığı istihbaratı aldı. Arama yapmak için gerekli izinleri alan jandarma ekipleri tutuklu K.C.'nin bağlantılı olduğu iddia edilen A.C., H.C. ve N.C.'nin evinde ve eklentilerinde uyuşturucu madde imal ettiklerini tespit etti. Yapılan incelemenin ardından operasyon yapan ekipler 4 kişinin evlerine düzenledikleri operasyonda 975 gram esrar, 7 tarihi obje, 3 sikke, metal ve sismik dedektör ele geçirdi. Olayın ardından gözaltına alınan A.C., H.C. ve N.C.'nin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü aktarıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Jandarmadan uyuşturucu ve tarihi eser baskını

 

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da jandarmanın operasyonunda 1 kilograma yakın esrar, tarihi objeler, sikkeler, sismik ve metal dedektörler ele geçirildi. 
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Hocalar ilçesi Yeşilhisar köyünde uyuşturucu madde imal edip, satıldığı istihbaratı aldı. Arama yapmak için gerekli izinleri alan jandarma ekipleri tutuklu K.C.'nin bağlantılı olduğu iddia edilen A.C., H.C. ve N.C.'nin evinde ve eklentilerinde uyuşturucu madde imal ettiklerini tespit etti. Yapılan incelemenin ardından operasyon yapan ekipler 4 kişinin evlerine düzenledikleri operasyonda 975 gram esrar, 7 tarihi obje, 3 sikke, metal ve sismik dedektör ele geçirdi. Olayın ardından gözaltına alınan A.C., H.C. ve N.C.'nin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü aktarıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.