Kemer Belediyesi'nden sağlık hizmetleri

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.02.2024 - 12:55, Güncelleme: 20.02.2024 - 12:55
 

Kemer Belediyesi'nden sağlık hizmetleri

KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 2019- 2023 yılları arasında yaptığı çalışmaların sayısal verilerini açıkladı.
'Her şeyin başı sağlık' sözüyle hareket eden ve Kemer'de sağlık anlamında yaptığı projelerle ve hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 2019- 2023 yılları arasında 1536 iş yerinde sıhhi kontrolünde bulundu. Kemer Belediyesi Veterinerliği, 7259 hayvanı aşılayıp kısırlaştırdıktan sonra işaretledi. 2049 hayvanı sahiplendiren belediye veterinerliği, sokak hayvanları ile ilgili de 11 bin 199 şikayet ihbarını değerlendirdi. EVDE BAKIM VE SAĞLIK HİZMETLERİ Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri çalışmaları kapsamında 8 bin 208 hastayı ücretsiz olarak otobüslerle sağlık kurumlarına taşıyan belediye sağlık ekipleri, binek araçlarla da 407 hastayı hastanede muayene ettirdi. Belediye berberi 668 vatandaşa evinde ücretsiz tıraş hizmeti verirken, 1362 hastaya evinde ücretsiz enjeksiyon ve pansuman yapıldı. 133 ihtiyaç sahibinin evinde temizlik yapan belediye ekipleri, 58 vatandaşın da evinde banyosu yaptırıldı. Hastanelerde tedavi gören hastaları rutin olarak ziyaret eden belediye sağlık ekipleri, 1900 hasta tespit ederek hastalarla tek tek ilgilendi ve 750 hastayı hasta nakil ambulansı ile hastanelere ulaştırdı. DİĞER FAALİYETLER İhtiyaç sahibi 294 hastaya tutanak karşılığında hasta yatağı ve 237 tekerlekli sandalye veren Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, 4 bin 107 kişiye online ve yüz yüze olmak üzere psikolojik danışmanlık hizmeti verdi. ÇOCUKLAR ÜCRETSİZ SÜNNET ETTİRİLDİ Kemer'de erkekliğe il adımı atmak isteyen çocukları ücretsiz olarak sünnet ettiren Kemer Belediyesi, 2019- 2023 yılları arasında 516 çocuğu sünnet ettirdi. Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun talimatlarıyla özellikle pandemi döneminde vatandaşların yanında oldu. İhtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunan belediye ekipleri, esnafa ve vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren Kemer halkı için hizmet ürettik. Özellikle sağlık konusuna büyük önem verdik. Pandemi döneminde belediye ekiplerimize tüm zorlukları aştık ve vatandaşlarımızın yanında olduk. Sokak hayvanları konusunda elimizden gelen tüm gayreti gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz. Evde bakım hizmetlerimiz kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet ettik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın erkekliğe ilk adımlarını atmalarına yardımcı olduk ve çocuklarımızı ücretsiz sünnet ettirdik. Sünnet ettirilen çocuklarımız için sünnet şölenleri yaptık. Hastalarımızı ücretsiz olarak hastanelere taşıdık ve evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını giderdik. Kemer Belediyesi olarak sağlık konusunda da hiçbir masraftan kaçmadık ve hasta vatandaşlarımızın yanında olduk" dedi. (DHA)
KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 2019- 2023 yılları arasında yaptığı çalışmaların sayısal verilerini açıkladı.

'Her şeyin başı sağlık' sözüyle hareket eden ve Kemer'de sağlık anlamında yaptığı projelerle ve hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 2019- 2023 yılları arasında 1536 iş yerinde sıhhi kontrolünde bulundu. Kemer Belediyesi Veterinerliği, 7259 hayvanı aşılayıp kısırlaştırdıktan sonra işaretledi. 2049 hayvanı sahiplendiren belediye veterinerliği, sokak hayvanları ile ilgili de 11 bin 199 şikayet ihbarını değerlendirdi.

EVDE BAKIM VE SAĞLIK HİZMETLERİ

Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri çalışmaları kapsamında 8 bin 208 hastayı ücretsiz olarak otobüslerle sağlık kurumlarına taşıyan belediye sağlık ekipleri, binek araçlarla da 407 hastayı hastanede muayene ettirdi. Belediye berberi 668 vatandaşa evinde ücretsiz tıraş hizmeti verirken, 1362 hastaya evinde ücretsiz enjeksiyon ve pansuman yapıldı. 133 ihtiyaç sahibinin evinde temizlik yapan belediye ekipleri, 58 vatandaşın da evinde banyosu yaptırıldı. Hastanelerde tedavi gören hastaları rutin olarak ziyaret eden belediye sağlık ekipleri, 1900 hasta tespit ederek hastalarla tek tek ilgilendi ve 750 hastayı hasta nakil ambulansı ile hastanelere ulaştırdı.

DİĞER FAALİYETLER

İhtiyaç sahibi 294 hastaya tutanak karşılığında hasta yatağı ve 237 tekerlekli sandalye veren Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, 4 bin 107 kişiye online ve yüz yüze olmak üzere psikolojik danışmanlık hizmeti verdi.

ÇOCUKLAR ÜCRETSİZ SÜNNET ETTİRİLDİ

Kemer'de erkekliğe il adımı atmak isteyen çocukları ücretsiz olarak sünnet ettiren Kemer Belediyesi, 2019- 2023 yılları arasında 516 çocuğu sünnet ettirdi. Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun talimatlarıyla özellikle pandemi döneminde vatandaşların yanında oldu. İhtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunan belediye ekipleri, esnafa ve vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren Kemer halkı için hizmet ürettik. Özellikle sağlık konusuna büyük önem verdik. Pandemi döneminde belediye ekiplerimize tüm zorlukları aştık ve vatandaşlarımızın yanında olduk. Sokak hayvanları konusunda elimizden gelen tüm gayreti gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz. Evde bakım hizmetlerimiz kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet ettik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın erkekliğe ilk adımlarını atmalarına yardımcı olduk ve çocuklarımızı ücretsiz sünnet ettirdik. Sünnet ettirilen çocuklarımız için sünnet şölenleri yaptık. Hastalarımızı ücretsiz olarak hastanelere taşıdık ve evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını giderdik. Kemer Belediyesi olarak sağlık konusunda da hiçbir masraftan kaçmadık ve hasta vatandaşlarımızın yanında olduk" dedi. (DHA)

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.